Tegelpaleis
Tegelpaleis
4 Google recensies
Jj dB
19/11/2023
Henk Vos
24/03/2021
Raimond Jonkhoff
13/05/2019
Goed geholpen bij het uitzoeken van mijn tegels! Bedankt!
Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag, een opmerking of hulp nodig bij uw online bestelling? Kijk dan of we uw vraag en ons bijbehorende antwoord al in de onderstaande lijst met de meest gestelde vragen staat. Ziet u uw vraag hier niet tussen staan? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via WhatsApp, info@tegelpaleis.nl of 030 688 2777. We zijn u graag van dienst! Meer praktische informatie nodig over Tegelpaleis? Bezoek onze klantenservice-pagina.

De meest gestelde vragen per categorie

Producten

Wat maakt keramische tegels zo goed en populair?

Keramische tegels voor vloeren en wanden staan bekend om hun sterke eigenschappen; ze zijn onder andere kras- en stootbestendig. Bovendien verkleurt keramiek niet en neemt het geen vuil op, waardoor het volledig onderhoudsvrij is. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het verschuiven van stoelen, zware meubels, of het binnenlopen van zand, kinderen en huisdieren die op de vloer spelen. Daarnaast geleidt het materiaal warmte uitstekend, wat het perfect maakt voor vloerverwarming. Neem bijvoorbeeld onze houtlook vloertegels: ze bieden de mooie uitstraling van een warme houten vloer, zonder de nadelen van hout, maar met alle voordelen van keramiek.

Welke kwaliteit leveren jullie?

We leveren uitsluitend keramische tegels van hardheid 5, A-klasse en die afkomstig zijn uit de 1e sortering, waardoor u in onze webshop verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Hoe weet ik zeker dat ik de beste kwaliteit tegels aanschaf bij Tegelpaleis?

We werken uitsluitend met de beste tegelfabrikanten uit met name Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. We leveren uitsluitend A-klasse kwaliteit en 1ste sorteringen!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van vloertegels?

Bij het kiezen van een keramische tegel is de hardheid het belangrijkste aspect om op te letten. Daarnaast is de afwerking van de tegel ook belangrijk; de meeste van onze tegels worden geleverd in een natuurlijke afwerking en zijn bijna overal toepasbaar. Ook het formaat van de tegel kan belangrijk zijn voor de uitstraling in uw woning.

Wat is een gerectificeerde tegel?

Een gerectificeerde tegel is een tegel met vlakke zijkanten. Dit betekent dat de tegels na het bakproces nogmaals worden geslepen. Hierdoor kunnen de tegels dichter bij elkaar geplaatst worden, waardoor een minimale voegbreedte van 2 tot 3 mm haalbaar is, wat zorgt voor een strakkere uitstraling.

Kan ik een tegelvloer op een houten ondervloer plaatsen?

Als u een houten constructievloer heeft, wat vaak voorkomt in oudere woningen, is het niet mogelijk om keramische tegels te plaatsen. Dit komt doordat hout werkt en beweegt onder belasting, waardoor de lijm niet geschikt is en los kan laten, met als gevolg dat de tegels loskomen. Er zijn echter enkele uitzonderingen; vraag hiernaar bij een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via WhatsApp, 030 68 82 777 of info@tegelpaleis.nl.

Onderhoud

Hoe kan ik keramische tegels het beste reinigen?

Keramische tegels vereisen geen speciaal onderhoud. Het dweilen met heet water of een mengsel van heet water en schoonmaakazijn volstaat. We raden af om allesreinigers of andere schoonmaakmiddelen te gebruiken die een vuilafstotende laag achterlaten, aangezien deze laagjes vaak vlekkerig worden. Ook kunnen deze middelen de voegen aanzienlijk donkerder maken. Het gebruik van groene zeep raden we eveneens af, omdat dit de vloer of wand vet kan maken en de voegen donkerder kan kleuren. Voor een aangenaam geurend schoonmaakmiddel adviseren we R-57 van Moeller Chemie. Dit middel ontvet en ruikt heerlijk fris.

Wat moet ik doen bij de eerste onderhoudsbeurt van mijn nieuwe vloer?

We adviseren om de dag na het voegen de vloer direct vrij te maken van cementsluier. Afhankelijk van de mate van vervuiling kunt u dit doen door de vloer een of meerdere keren grondig te dweilen met heet water en schoonmaakazijn. Als de cementsluier hiermee niet verwijderd wordt, dient u een cementsluierverwijderaar aan te schaffen en de vloer opnieuw te dweilen.

Kan een eventueel beschadigde tegel vervangen worden?

Als een tegel om welke reden dan ook beschadigd raakt, kan deze gelukkig relatief makkelijk vervangen worden. Dit proces omvat het uitslijpen van de voeg rondom de beschadigde tegel, het verwijderen van de tegel, het schoonmaken van de oude lijmresten, en het opnieuw verlijmen en voegen van de nieuwe tegel.

Prijzen

Waarom zijn jullie prijzen zo scherp vergeleken met andere tegelbedrijven?

Onze concurrerende prijzen zijn het resultaat van een combinatie van uitgebreide ervaring, directe inkoop bij de fabrikant en de inzet van vakbekwame medewerkers. Dankzij deze mix en onze toewijding om continu de scherpste aanbiedingen te presenteren, kunnen we keer op keer tegels van de beste kwaliteit leveren tegen de meest concurrerende prijzen.

Plaatsen jullie de tegels ook tegen een scherpe prijs?

Bij Tegelpaleis richten we ons alleen op het aanbieden van tegels tegen de scherpste prijzen, en daarom bieden we geen legservice aan. Dit stelt ons in staat om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Als u echter op zoek bent naar een compleet pakket waarbij alles voor u wordt geregeld, inclusief het leggen van de tegels, verwijzen we u graag door naar de website van de Vloerenman voor een totaaloplossing.

Reserveren & bestellen

Kan ik tegels reserveren als ik ze niet direct nodig heb?

Jazeker, dat kan! We slaan de tegels kosteloos voor u op en leveren de tegels op de door u gewenste datum.

Hoeveel snijverlies moet ik hanteren?

Het snijverlies is niet per woning exact uit te rekenen. We adviseren u bij houtlooktegels 8% snijverlies te hanteren, 10% bij vierkant/rechthoekige vloer- of wandtegels, en 15% tot 20% als u de tegels diagonaal gaat leggen.

Hoe kan ik in de webshop betalen?

U kunt bij ons betalen met iDeal, Apple Pay, PayPal, Creditcard, Klarna of Billie.

Kan ik ook meteen alle tegelzetmaterialen in de webshop bestellen?

Zeker, als u op een productpagina aangeeft hoeveel vierkante meters aan keramische tegels u nodig heeft, berekenen we meteen voor u welke en hoeveel tegelzetmaterialen u nodig heeft om zelf uw aangeschafte tegels te leggen. Net als bij onze tegels, bieden we deze producten aan tegen zeer concurrerende prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties en prijzen.

Bezorgen & afhalen

Wat zijn jullie levertijden?

Als u via onze webshop voor 12:00 uur een bestelling plaatst, wordt uw bestelling de volgende dag al bij u thuis bezorgd.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij besteding van meer dan € 950,- is de bezorging van uw bestelling gratis. Als de producten die u wilt bestellen in hun totaliteit onder dit bedrag vallen, dan zijn de bezorgkosten € 75,-.

Kan ik de tegels afhalen?

Ja, het is zeker mogelijk om de tegels zelf af te halen. Echter, aangezien een grote bestelling tegels zwaar is, raden we aan om gebruik te maken van onze bezorgservice. Voor kleinere hoeveelheden kunt u ervoor kiezen om de tegels op te halen in een van onze magazijnen. Informeer voordat u naar onze showroom afreist naar het magazijnadres! Deze bevinden zich namelijk op 3 verschillende locaties in Nederland. Zo voorkomt u dat u naar de verkeerde locatie rijdt.

Retourneren

Wat zijn jullie retourvoorwaarden?

Onze retourvoorwaarden zijn als volgt: u kunt uw aankoop binnen 14 dagen na levering retourneren, mits de producten zich in de originele en onbeschadigde staat bevinden en er geen montage of installatie heeft plaatsgevonden. Dit geldt voor producten die online of telefonisch zijn besteld. Tegels die u zelf naar ons magazijn wilt terugbrengen, dient u te retourneren naar ons magazijn en tijdens de openingstijden; neem contact met ons op voor het retouradres en een retournummer. Houd er rekening mee dat u de verzendkosten voor het retourneren zelf dient te betalen. Deze kosten bedragen € 75,- voor retourverzendkosten en 20% retourkosten van het aankoopbedrag. De terugbetaling zal binnen 7 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen plaatsvinden.

Welke producten kunnen niet geretourneerd worden?

Bij Tegelpaleis zijn er enkele producten die niet geretourneerd kunnen worden. Dit omvat samples, showroomartikelen, op maat gemaakte producten, en bestellingen van minder dan twee pakketten van dezelfde tegel. Deze producten vallen buiten ons retourbeleid vanwege hun unieke of gepersonaliseerde aard.

Wat is de retourtermijn bij Tegelpaleis?

U heeft 14 dagen de tijd om producten te retourneren na de leveringsdatum. Bij Tegelpaleis hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Gedurende deze periode dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product uitpakken om te beoordelen of u het wilt houden. Bij een retour dient u echter te zorgen dat het product weer in de originele verpakking zit en in verkoopbare staat is.

Nemen jullie tegels die overblijven na de plaatsing retour?

Alleen niet gebruikte tegels in ongeopende verpakking kunnen we retour nemen. Door de oppervlakte van uw woning nauwkeurig te berekenen en het juiste snijverlies te hanteren, voorkomt u dat er grote hoeveelheden tegels overblijven. Overgebleven tegels in een geopende verpakking kunnen niet geretourneerd worden.

Algemeen

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze algemene voorwaarden hieronder downloaden en vervolgens bekijken.

Algemene voorwaarden

Wat is jullie privacybeleid?

Ons privacybeleid is erop gericht om uw persoonlijke gegevens met de grootste zorg en vertrouwelijkheid te behandelen. Wij verzamelen alleen noodzakelijke informatie voor de verwerking van uw bestellingen en communicatie. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Voor meer details kunt u ons volledige privacybeleid op onze website raadplegen.

Hoe kan ik mijn klacht kenbaar maken?

Mocht u een klacht hebben over een product of onze service, dan kunt u via de mail contact opnemen: info@tegelpaleis.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken: 030 68 82 777. Als u ons mailt, reageren we binnen 24 uur op uw bericht.

Account

Hoe kan ik een account aanmaken op jullie website?

Om u te registreren, gaat u naar de pagina ‘Mijn account’. Daarna kunt u uw e-mailadres invullen om de registratie te voltooien. Vervolgens sturen we een wachtwoord naar uw e-mailadres, waarmee u kunt inloggen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten als ik het ben vergeten?

Ga naar de inlogpagina en klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Showroom

Waar in IJsselstein kan ik jullie vinden?

U vindt onze showroom in IJsselstein (Utrecht) aan de IJsselstraat 10-12, 3401 DK.

Loont een bezoek aan jullie showroom in IJsselstein?

Een bezoek aan onze showroom behoort tot de mogelijkheden en kan zeker de moeite waard zijn. Als u een tegel op onze website heeft gezien, informeer dan altijd of we deze tegel ter presentatie in onze showroom hebben. Zo voorkomen we dat u voor niets naar ons toekomt. Heeft u nog geen specifieke tegel op het oog, maar heeft u écht goed tegeladvies nodig en/of wilt u inspiratie opdoen? Dan bent u ook altijd van harte welkom.

Ik heb een andere vraag

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als u een vraag voor ons heeft die niet tussen de veelgestelde vragen hierboven staat, dan kunt u altijd bij ons terecht. We zijn per e-mail, via WhatsApp en via ons contactformulier op elk moment van de dag bereikbaar. Als u ons mailt, whatsappt of contacteert via het contactformulier, reageren we binnen 24 uur op uw bericht. Wilt u liever telefonisch uw vraag stellen? Via 030 68 82 777 zijn we van dinsdag t/m zaterdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur.

Whatsapp
Contact