Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Woonkamer tegels

Woonkamer tegels zijn praktisch in het gebruik en zijn bovendien in alle soorten en maten verkrijgbaar. U vindt dus zeker een tegel die past bij uw woonkamer. Behalve een sfeervolle uitstraling hebben deze tegels nog meer voordelen. Zo geeft een tegelvloer een opgeruimde aanblik en zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Bij Tegelpaleis koopt u uw nieuwe woonkamer tegels direct online.

  • Vandaag besteld = morgen geleverd.
  • De beste prijs!
  • Assortiment vol met topmerken.

Resultaat 1–24 van de 5680 resultaten wordt getoond

Diverse soorten tegels voor een sfeervolle woonkamer

Afhankelijk van de sfeer die u in uw woonkamer wilt, kiest u een passende vloertegel. De keramieken tegels op Tegelpaleis.nl zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor krijgt u een tegelvloer in de woonkamer die helemaal bij uw inrichting past. De tegels zijn glad of hebben een structuur die overeenkomt met natuursteen. Daarnaast kiest u voor een effen tegel of een tegel met een patroon, zoals gemêleerde tinten of een marmertekening.

Een complete inrichting met woonkamer tegels

Een tegelvloer in uw woonkamer geeft rust aan de ruimte. Zeker als u de tegelvloer niet alleen in uw woonkamer legt, maar doortrekt in alle ruimtes op de begane grond. U heeft dan bijvoorbeeld geen drempels die de overgang tussen de woonkamer en de keuken aangeven. Het geheel ziet er ruimtelijk uit en tegelijk geeft het een luxe uitstraling.

De kleur van de tegels draagt uiteraard eveneens bij aan de sfeer die de tegelvloer uitstraalt. Datzelfde geldt voor de structuur van de tegels. De keramieken woonkamer tegels van Tegelpaleis zijn geschikt om over een vloerverwarming te leggen. Dit geeft extra comfort aan de tegelvloer.

Waar houdt u rekening mee bij het uitzoeken van woonkamer tegels?

Een tegel die u op de woonkamervloer legt, moet uiteraard bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Daarnaast is het belangrijk dat u een tegel heeft van de eerste sortering. Dat betekent dat de tegel voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en afmetingen van tegels voor binnenvloeren. De woonkamer tegels die u op Tegelpaleis.nl koopt, voldoen aan alle bovengenoemde eisen en kenmerken voor keramische tegels.

Hoeveel woonkamer tegels heeft u nodig?

Voor het bepalen van het aantal tegels dat u nodig heeft, berekent u de oppervlakte van uw woonkamer. Het is verstandig om, als u inderdaad de hele begane grond wilt betegelen, dit in één keer te doen. Bepaal in iedere ruimte het aantal tegels dat u nodig heeft door de lengte en de breedte op te meten. U moet daarbij rekening houden met dat u bijvoorbeeld in de hal of in de keuken met delen van de tegels werkt. Daarom telt u bij het aantal tegels dat u op basis van de totale oppervlakte nodig heeft nog zo’n 10 procent op.

Wilt u ook plinten van dezelfde tegel hebben? Kijk dan naar tegels waarbij tevens als optie bijpassende plinten verkrijgbaar zijn. Het voordeel van deze speciale plinten is dat u daardoor een mooi afgewerkte rand van uw tegelvloer heeft. Deze sluit naadloos aan bij de gekozen stijl.

Woonkamer tegels leggen

Voordat u de tegelvloer in uw woonkamer kunt leggen, dient u te controleren de vloer egaal is en of er geen scheuren of oneffenheden zijn. Indien nodig dient u de vloer eerst te egaliseren. Wilt u vloerverwarming onder uw tegelvloer hebben, dan is dat uiteraard het eerste dat u dient te regelen. Bij het lijmen van de tegels op de vloerverwarming kiest u voor een speciale C2TE-lijm.

Een vloerverwarming kan over het algemeen niet direct aangezet worden als u de tegelvloer heeft gelegd. Volg hierbij de aanwijzingen op de verpakking van de lijm, maar houd rekening met een periode van zes weken. Bij het leggen van de tegelvloer, ook zonder vloerverwarming, is het bovendien verstandig om de eerste 24 uur na het leggen niet over de woonkamer tegels te lopen. Hiermee voorkomt u dat u de tegels door uw gewicht te diep in de drogende lijm drukt.

Woonkamertegels bestellen bij Tegelpaleis

Heeft u de juiste woonkamertegels gevonden? Selecteer dan het gewenste formaat en het benodigde aantal tegels. Vervolgens voegt u de tegels toe aan uw online winkelwagen, vul uw factuurgegevens in en selecteer de gewenste betaalmethode. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, gaan we aan de slag met het gereedmaken van uw bestelling. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelde tegels de volgende dag al in huis.

Contact opnemen met Tegelpaleis

Heeft u vragen over een van onze woonkamertegels of komt u er niet uit met bestellen? Neem dan contact met ons op via 030 – 68 82 777 of stuur ons een mailtje via info@tegelpaleis.nl. We helpen u graag verder.

Whatsapp
Contact