Tegelpaleis
Tegelpaleis
4 Google recensies
Jj dB
19/11/2023
Henk Vos
24/03/2021
Raimond Jonkhoff
13/05/2019
Goed geholpen bij het uitzoeken van mijn tegels! Bedankt!
Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Wandtegels voor bij het toilet

Wandtegels voor in het toilet dienen hygiënisch, eenvoudig schoon te maken zijn en dienen bij uw stijl te passen. Bij Tegelpaleis in het assortiment vindt u daarom alleen wandtegels die aan deze eisen voldoen. Welke smaak of voorkeur u ook heeft, met het immense aanbod in onze webshop vindt u iets wat bij u past.

Trendy wandtegels voor uw sanitair

Kies en bestel direct online bij Tegelpaleis en profiteer van:

  • Vandaag besteld? Morgen in huis
  • Een ruim aanbod van A-merken wc wandtegels
  • De voordeligste wandtegels voor uw toiletruimte

Toont alle 8 resultaten

Uitgebreid assortiment toilet wandtegels: voor ieder budget

Met de uitgebreide filters in onze webshop maakt u een selectieve keuze die bij uw stijl én budget past. Onze tegels zijn van A-klasse. U bent dus verzekerd van zeer goede kwaliteit.

Heeft u een voorkeur voor een specifieke stijl? Doe inspiratie op en neem een kijkje bij onze betonlook tegels, houtlook tegels, marmerlook tegels, mozaïek tegels of natuursteenlook tegels.

Belangrijk voor wandtegels bij het toilet

De toiletruimte is vaak een kleinere ruimte, die niet te min schoon en hygiënisch moet zijn. De keramische tegels in ons assortiment zijn zeer sterk en onderhoudsarm. Daarnaast moeten de tegels van goede kwaliteit zijn, omdat er bij het schoonmaken van de WC vaak gebruik wordt gemaakt van chemicaliën en bijtende schoonmaakmiddelen.

Onderhoud van de wc wandtegels

Zoals eerder benoemd zijn onze tegels zeer onderhoudsarm. Uiteraard is het raadzaam om de tegels regelmatig schoon te maken en hierbij goede schoonmaakmiddelen te gebruiken. Het gebruik van agressieve chemicaliën en schurende materialen kunnen onze tegels aan, echter raden wij raden aan om bij twijfel onderhoudsadvies aan te vragen. We helpen u graag met het juiste advies voor uw tegel.

Wandtegels in combinatie met vloertegels voor een naadloos design in de toiletruimte

Onze toilet tegels zijn in vrijwel ieder geval op zowel de vloer als de wand te plaatsen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om naadloze designs te creëren waarbij de vloer overloopt op de wand. Dit is een steevaste trend van de laatste jaren en we begrijpen wel waarom. Deze methode geeft uw toilet namelijk een zeer luxe en moderne uitstraling. In ons assortiment vindt u echter ook zeer speelse kleuren en diverse mozaïeken waardoor u juist creatief kunt zijn.

Wc wandtegels monteren?

Houdt er rekening mee dat de vloertegels iets zwaarder kunnen zijn dan de wandtegels, waardoor het verstandig is om gebruik te maken van zeer goede poederlijm en hulpmaterialen. Plaats wandtegels ook niet direct op gipswanden, omdat deze de tegels in sommige gevallen niet kunnen dragen.

Hoeveel wandtegels heb ik nodig in mijn toiletruimte?

Voor het inschatten van de benodigde hoeveelheid wandtegels voor uw sanitair, is het belangrijk om eerst de totale oppervlakte van de muur die u wilt betegelen te meten. Dit doet u door de breedte en hoogte van de muur te vermenigvuldigen. Als u van plan bent om alleen een specifiek gedeelte van de muur te betegelen, meet dan alleen dat gebied. Houd er rekening mee dat u mogelijk tegels op maat moet snijden tijdens de installatie. Om deze reden adviseren wij om 10% extra toe te voegen aan uw totale meting. Dit zorgt ervoor dat u voldoende tegels heeft voor zowel de hele als de op maat te snijden gedeeltes. Het nodige aantal tegels en het aanbevolen percentage voor snijverlies kunt u gemakkelijk aanschaffen via onze online webshop.

Contact opnemen met Tegelpaleis

Heeft u vragen over een van onze wandtegels voor in uw sanitaire ruimte of heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op via 030 – 68 82 777 of stuur ons een mailtje via info@tegelpaleis.nl. We helpen u graag verder.

Whatsapp
Contact