Tegelpaleis
Tegelpaleis
4 Google recensies
Jj dB
19/11/2023
Henk Vos
24/03/2021
Raimond Jonkhoff
13/05/2019
Goed geholpen bij het uitzoeken van mijn tegels! Bedankt!
Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Wandtegels keuken

Transformeer uw keuken met de prachtige wandtegels van Tegelpaleis. Ontdek onze uitgebreide collectie wandtegels: voor iedere stijl vindt u een tegel die daarbij past. Onze tegels zijn slijtvast, gemakkelijk schoon te houden en eenvoudig te installeren.

Trendy wandtegels voor uw keuken

Kies en bestel direct online bij Tegelpaleis en profiteer van:

  • Snelle levering: bestel vandaag en ontvang morgen.
  • De beste prijs voor uw wandtegels in de keuken!
  • Een ruim aanbod van A-merken wandtegels.

Toont alle 8 resultaten

Uitgebreid assortiment wandtegels voor in de keuken

Het gevarieerde assortiment van Tegelpaleis biedt de perfecte tegel voor elke keukenstijl. Kies uit verschillende kleuren, patronen en texturen om uw keuken een unieke uitstraling te geven.

Heeft u een voorkeur voor een specifieke stijl? Doe inspiratie op en neem een kijkje bij onze betonlook tegels, houtlook tegels, marmerlook tegels, mozaïek tegels of natuursteenlook tegels.

Veel van onze wandtegels zijn ontworpen om naadloos samen te gaan met verschillende keukenontwerpen. Zo kunt u een harmonieuze sfeer in uw keuken creëren, met tegels die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Onze tegels zijn niet alleen geschikt voor de keuken, maar ook voor de badkamer en het toilet!

 

 

Wandtegels voor een complete aankleding van uw keuken

Het voordeel van onze keukentegels is dat wij diverse stijlen aanbieden die zowel op de vloer als op de wand gemonteerd kunnen worden. Zo bent u ervan verzekerd dat de kleuren en stijlen naadloos op elkaar aansluiten. Deze overgang van de vloer naar de wand, zorgt in veel keukens voor een prachtige moderne, luxe uitstraling. Over het algemeen zijn niet alle wandtegels toe te passen op de vloer, omdat zij niet sterk genoeg zijn om over te lopen. Wilt u genieten van een overgang van vloer naar wand, bekijk dan ons assortiment keukentegels.

Wandtegels in de keuken zetten

Bij het zetten van de wandtegels in de keuken dient u met een aantal zaken rekening te houden. Zo kunnen de tegels vrij zwaar zijn. Wandtegels zijn over het algemeen minder zwaar dan vloertegels, maar toch kunt u zich hier op verkijken. We maken namelijk veelal gebruik van een robuuste kwaliteit, waardoor sommige wandtegels wat zwaar zijn. Zorg ervoor dat de wand stevig en stabiel is. Als u namelijk een te zware tegel tegen een gipsen muur wil zetten, kan het zijn dat de tegel te zwaar blijkt. Gebruik altijd geschikte lijm, zodat de tegel echt goed aan de wand hecht. Voor diezelfde reden raden wij ook een goede poederlijm aan.

Onderhoud van de wandtegels in de keuken

Het onderhouden van wandtegels in de keuken is eenvoudig en essentieel voor het behoud van hun schoonheid en duurzaamheid. De tegels van tegelpaleis zijn onderhoudsarm. Regelmatige reiniging met milde schoonmaakmiddelen helpt vlekken en vuilophoping te voorkomen. Het is belangrijk om agressieve chemicaliën en schurende materialen te vermijden, aangezien deze het oppervlak van de tegels kunnen beschadigen.

Hoeveel wandtegels heb ik nodig in mijn keuken?

Voor het berekenen van de benodigde hoeveelheid wandtegels, meet u de totale oppervlakte van de muur. Dit doet u door de lengte en hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Als u slechts een gedeelte van de wand betegelt, meet dan alleen dat deel. Omdat bij het betegelen vaak tegels op maat gesneden moeten worden, is het aan te raden om 10% extra aan uw totale meting toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat u voldoende tegels heeft, ook voor de gedeeltes die op maat gemaakt moeten worden. Vervolgens bestelt u eenvoudig via onze webshop het benodigde aantal en welk percentage snijverlies gewenst is.

Contact opnemen met Tegelpaleis

Heeft u vragen over een van onze wandtegels voor in uw keuken of heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op via 030 – 68 82 777 of stuur ons een mailtje via info@tegelpaleis.nl. We helpen u graag verder.

Whatsapp
Contact