Tegelpaleis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Vloertegels 75×150

Topkwaliteit vloertegels 75×150 cm koopt u voordelig bij Tegelpaleis. In ons zeer ruime assortiment vindt u tegels van wereldberoemde merken in diverse kleuren. De 75×150 tegels in onze collectie zijn gemaakt van keramiek en daardoor uiterst duurzaam. Gebruik de kras- en slijtvaste tegels voor de vloer in uw woonkamer, badkamer of toilet of gebruik ze als wandtegel. Profiteer van onze voordelen!

 • De laagste prijs door korte lijnen met leveranciers
 • Ruim aanbod vloertegels 75×150 van duurzaam keramiek
 • A-kwaliteit tegels!

Toont alle 12 resultaten

Filter 12 Producten

Online vloertegels 75×150 kopen

Via onze website bestelt u eenvoudig uw vloertegels:

 1. Zoek de gewenste vloertegel in ons assortiment
 2. Klik op de tegel om naar het volgende scherm te gaan
 3. Vul uw gewenste aantal vierkante meter in en voeg de tegel toe aan uw winkelwagen
 4. Vul de ontbrekende gegevens in en bestel de tegel
 5. Voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd!

Kosten van onze vloertegels 75×150

De kosten van de vloertegels hangen af van het gewenste aantal vierkante meter en snijverlies.

Toepassingen van de tegels

Het grote voordeel van onze keramische vloertegels 75×150 is de veelzijdigheid. U kunt de tegels op de vloer leggen van uw woonkamer, badkamer of toilet, maar ze zijn ook zeer geschikt om als wandtegel te gebruiken. De afmeting 75×150 wordt vandaag de dag vaak gebruikt als wandtegel in de badkamer; in combinatie met een 60×60 tegel op de vloer ontstaat een badkamer met een moderne uitstraling.

Tips voor de aankoop van nieuwe vloertegels

De keuze aan vloertegels is enorm, ook op onze website. Het kan daarom lastig zijn om een passende vloertegel te vinden. Let bij het kopen niet alleen op kleur, prijs en een eventueel patroon, maar ook op de volgende punten:

 • Materiaal: waar is de tegel van gemaakt?
 • Onderhoud: is de vloertegel gemakkelijk schoon te maken?
 • Vloerverwarming: kan de tegel over vloerverwarming gelegd worden?

Duurzaam materiaal: keramiek

Als u in uw woning tegels wilt, dan doet u er goed aan om te kiezen voor een keramische vloertegel. Deze steensoort wordt op zeer hoge temperaturen gebakken, waardoor hij ijzersterk wordt. Bovendien maken de krasvaste en slijtvaste eigenschappen de tegel zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Al onze 75×150 vloertegels zijn gemaakt van het sterke keramiek.

Laag in onderhoud

Keramische vloertegels hebben de gunstige eigenschap dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Vuil en vloeistoffen trekken niet in de tegel, waardoor u deze gemakkelijk af kunt nemen. Voor het periodieke onderhoud is lauwwarm water met een neutraal schoonmaakmiddel voldoende. Gebruik echter geen vloeibare zeep of allesreiniger, omdat deze een vettig laagje op uw vloertegels achterlaten.

Vloertegels 75×150 in combinatie met vloerverwarming

Heeft u in uw huis vloerverwarming, dan zijn onze keramische tegels een geschikte oplossing. De 75×150 vloertegels geleiden de warmte namelijk zeer goed; ideaal voor het gelijkmatig verwarmen van de ruimte. Het grote voordeel van onze keramische tegels is dat u zowel bespaart op de aankoopprijs als op de energierekening.

Contact

Heeft u vragen over het bestellen van vloertegels of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze tegelspecialisten, wij helpen u graag. U kunt ons bereiken per telefoone-mail of door het contactformulier in te vullen.