Vloertegels 90×90

Goedkope vloertegels 90x90 cm koopt u eenvoudig en voordelig in de webshop van Tegelpaleis.nl. In ons ruime assortiment vindt u de beste kwaliteit tegels van gerenommeerde merken zoals Atlas, Caesar, Marazzi, Provenza en Sant’Agostino. De vloertegels zijn gemaakt van keramiek en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

  • Gratis thuisbezorging vanaf 25 m²
  • 5 jaar garantie op onze A-kwaliteit vloertegels
  • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Om de 90x90 vloertegels in het echt te bewonderen, bent u van harte welkom in onze grote showroom van maar liefst 500 m² in IJsselstein. Onze tegelspecialisten geven u graag vrijblijvend interieuradvies.

Assortiment vloertegels 90x90 90x90

Filter tegels op kleurtint

Vloertegels kopen in 4 stappen

1. Bekijk het assortiment en klik op de gewenste vloertegel.
2. Selecteer de juiste afmeting.
3. Geef het benodigde aantal vierkante meters aan en klik op de offertebutton.
4. Vul uw persoonlijke gegevens in en plaats uw offerteaanvraag.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, stellen we een scherpe en vrijblijvende offerte op. Door direct contact met de leverancier kopen we de 90x90 vloertegels altijd voor de laagste prijs in. U ontvangt de offerte altijd binnen 48 uur.

Toepassingen vloertegels

De vloertegels van Tegelpaleis zijn multifunctioneel. Zo kunt u de tegels gebruiken voor de woonkamer, keuken, badkamer en het toilet. Voor meer eenheid in uw interieur gebruikt u de vloertegel als wandtegel.

Prijzen vloertegels 90 x 90 cm

Wanneer u een bestelling plaatst, nemen wij direct contact op met onze leveranciers. Omdat de prijs afhankelijk is van de afname, vermelden we geen prijzen op onze website. We kunnen u wel garanderen dat u bij ons een zeer scherpe prijs betaalt.

Vloerverwarming

De keramische tegels lenen zich uitstekend voor een combinatie met vloerverwarming. De vloertegels geleiden de warmte namelijk zeer goed. Door vloerverwarming wordt uw ruimte gelijkmatig verwarmd en bespaart u ook nog eens op uw energiekosten.

Showroom bezoeken in Ijsselstein

We heten u graag welkom in onze 500 m² grote showroom in IJsselstein

Tegelpaleis

IJsselstraat 10-12

3401 DK IJsselstein

Telefoonnummer: 030 6882 777

E-mail: info@tegelpaleis.nl

Openingstijden showroom

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

5 jaar garantie
Grote showroom: 500 m²
Gratis bezorging vanaf 25 m²

Bij het Tegelpaleis profiteert u standaard van 5 jaar kwaliteitsgarantie op alle vloertegels. U kunt de tegels afhalen in ons filiaal of laten thuisbezorgen. Wij bezorgen gratis bij bestellingen van meer dan 25 m². Wilt u de tegels in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom van ruim 500 m² in IJsselstein.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie over onze vloertegels neemt u eenvoudig contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook bellen met onze specialisten via telefoonnummer 030 6882 777.

 

Dit formulier is alleen voor algemene vragen.
Voor een offerte verzoeken wij u gebruik te maken van ons offertesysteem