Vloertegels 80×80

De vloertegels 80×80 cm zijn multifunctioneel en inzetbaar in de woonkamer, keuken en badkamer. Bij Tegelpaleis bieden we u topkwaliteit vloertegels. Onze tegels zijn afkomstig van de welbekende merken Caesar, Marazzi, Atlas, Sant’Agostino en Provenza. Vanaf een vloeroppervlakte van 25 m² komen we de tegels gratis bij u thuisbrengen.

  • Garantie tot wel 5 jaar
  • Vanaf oppervlakte van 25 m² gratis bezorging
  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 2 dagen
  • Alleen A-merkkwaliteit
  • Laagsteprijsgarantie

In onze 500 m² grote showroom hebben we ons uitgebreide aanbod vloertegels tentoongesteld. U bent van harte welkom om langs te komen in IJsselstein. Neem bij vragen contact op via 030 68 82 777 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Aanbod vloertegels 80×80 cm

Filter tegels op kleurtint

In 4 stappen uw vloertegels kopen

1.Bekijk het aanbod en klik op uw gekozen vloertegel.

2.Selecteer uw gewenste afmeting.

3.Vul het benodigde aantal vierkante meters in en ga door naar de offerteaanvraag.

4.Vul uw persoonlijke gegevens in en plaats uw offerteaanvraag .

De offerteaanvraag is nu naar ons verstuurd. We behandelen deze binnen 48 uur en sturen vervolgens een vrijblijvende en scherpe prijsopgave naar u op. Dankzij de directe samenwerking met onze leverancier schaffen we de vloertegels altijd voor de laagst mogelijke prijs aan. Zo bieden we u altijd de goedkoopste vloertegels aan van A-kwaliteit.

Plaatsing vloertegels

De vloertegels uit ons aanbod zijn multi-inzetbaar in uw woning. U kunt er zelfs voor kiezen om de tegels als wandtegel te gebruiken. Voor uw woonkamer, badkamer of keuken maakt u gebruik van de A-merk vloertegels van Tegelpaleis.

Mocht u graag advies willen ontvangen over de plaatsing van uw vloertegels, neem dan gerust contact op en ontvang advies van onze vloerspecialisten.

Laagste prijs vloertegels 80×80 cm

U kunt in ons online aanbod eenvoudig de vloertegels kiezen die u wilt aanschaffen. Vraag vervolgens een offerte aan en we gaan gelijk aan de slag. We nemen contact op met onze directe vloertegelpartners. We stellen vervolgens een scherp prijsoverzicht op en sturen u dit binnen 48 uur.

Combinatie met vloerververwarming

De keramische vloertegels van Tegelpaleis zijn uitermate geschikt om te combineren met een vloerverwarming. Deze vloertegels houden de warmte zeer goed vast, zodat uw ruimte geleidelijk verwarmd wordt. Vloerverwarming is een efficiënte manier van verwarmen waarmee u flink kunt besparen op de energiekosten. Kom bij ons langs op locatie in IJsselstein voor meer advies over kostenbesparende vloertegels.

Showroom vloertegels IJsselstein

Bekijk onze vloertegels op locatie in onze 500 m² grote showroom.

Tegelpaleis

IJsselstraat 10-12

3401 DK IJsselstein

Telefoonnummer: 030 6882 777

E-mail: info@tegelpaleis.nl

Openingstijden showroom

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

5 jaar garantie
Grote showroom: 500 m²
Gratis bezorging vanaf 25 m²

Bij ons krijgt u standaard 5 jaar kwaliteitsgarantie op alle 80 x 80 cm vloertegels. We bezorgen een bestelling van minimaal 25 m² gratis bij u thuis. U heeft hiernaast de optie om de vloertegels af te halen bij ons op locatie in IJsselstein. Hier beschikken we over een showroom van 500 m², waarin u ons vloertegels aanbod kunt bekijken. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over ons aanbod vloertegels contact op via 030 6882 777. Of geef uw vragen door via het onderstaande contactformulier.

 

Dit formulier is bedoeld voor algemene vragen over ons aanbod vloertegels. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte maakt u gebruik van ons offertesysteem.