Vloertegels 75×75 cm

Met vloertegels van 75x75 cm maakt u uw badkamer, toilet en zelfs uw woonkamer helemaal compleet. Deze veelzijdige tegels koopt u tegen de laatste prijs en worden geleverd met een kwaliteitsgarantie van 5 jaar. Tegelpaleis.nl verkoopt uitsluitend vloertegels van bekende merken zoals Marazzi, Atlas, Caesar, Provenza en Sant’Agostino.

De 4 zekerheden van Tegelpaleis:

  • 5 jaar garantie op 75 x 75 cm vloertegels
  • Gratis levering aan huis vanaf 25 m²
  • Snelle prijsberekening: offerte binnen 24 uur
  • De allerlaagste prijs

Wilt u de vloertegels zien voordat u ze koopt of wilt u persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein. Hier vindt u al onze tegels verspreid over een ruimte van maar liefst 500 m².

Assortiment vloertegels 75x75 cm

Filter tegels op kleurtint

Een 75x75 vloertegel kopen doet u zo:

1. Bekijk ons ruime assortiment keramische vloertegels en filter eventueel op kleur.
2. Klik op de gewenste tegel en selecteer de juiste afmeting.
3. Vul het benodigde aantal vierkante meters in en klik op de offertebutton.
4. Vul uw persoonlijke gegevens in en plaats uw offerteaanvraag.

Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, gaan we aan de slag met uw offerte. Deze is uiteraard scherp en vrijblijvend doordat we direct contact opnemen met de leverancier en de laagste prijs voor u bedingen. U ontvangt de offerte binnen 24 uur.

Vloertegels voor de badkamer én woonkamer

Onze vloertegels zijn te gebruiken voor meerdere toepassingen in huis. Denk aan uw woonkamer, badkamer, toilet en keuken. De vloertegels zijn ook te gebruiken als wandtegel: ideaal wanneer u één geheel wilt creëren. Uiteraard kunt u de vloertegels 75x75 cm tegels gebruiken om uw bedrijfspand te betegelen.

Kosten keramische vloertegels 75x75 cm

We vermelden bewust geen prijzen op onze website, maar bieden u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Dit doen we omdat we u alleen de scherpste bieden. De prijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters en het soort tegel. We nemen daarom voor elke bestelling direct contact op met onze leverancier en garanderen dat u de laagste prijs betaalt.

Tegels met vloerverwarming

Onze vloertegels zijn een perfecte match voor vloerverwarming. Doordat de keramische tegels de warmte goed geleiden, geniet u het hele jaar door van heerlijke warme voeten. Daarnaast heeft een vloerverwarming een gunstig effect op uw energierekening én oogt uw interieur strakker zonder opzichtige radiatoren.

Bezoek onze showroom in IJsselstein

We heten u graag welkom in onze 500 m² grote showroom in IJsselstein

Tegelpaleis

IJsselstraat 10-12

3401 DK IJsselstein

Telefoonnummer: 030 6882 777

E-mail: info@tegelpaleis.nl

Openingstijden showroom

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

5 jaar garantie
Grote showroom: 500 m²
Gratis bezorging vanaf 25 m²

Profiteer van 5 jaar kwaliteitsgarantie op alle 75 x 75 cm vloertegels bij Tegelpaleis.nl. Laat de tegels gratis thuisbezorgen – vanaf 25 m² - of haal ze zelf op in ons filiaal. Wilt u ons assortiment liever in het echt zien? Bezoek dan onze grote showroom van ruim 500 m² in IJsselstein.

Contact opnemen met Tegelpaleis.nl

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze vloertegels? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt uw vraag ook aan onze specialisten voorleggen via 030 6882 777.

Dit formulier is alleen voor algemene vragen.
Voor een offerte verzoeken wij u gebruik te maken van ons offertesysteem