Vloertegels 45×45 cm

Maak uw woonkamer, badkamer of toilet helemaal compleet met de vloertegels 45×45 cm van Tegelpaleis. Wanneer u onze vloertegels koopt, profiteert u van de laagste prijzen en 5 jaar kwaliteitsgarantie. Wij voeren uitsluitend kwaliteitsmerken als Marazzi, Caesar, Atlas, Provenza en Sant Agostino.

  • Gratis levering aan huis vanaf 25 m²
  • Messcherpe prijzen
  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • 5 jaar kwaliteitsgarantie

Voor het bekijken en voelen van onze 45×45 cm vloertegels bezoekt u onze showroom van 500 m² in IJsselstein. Onze vloertegelspecialisten voorzien u hier ook graag van meer informatie en advies.

Assortiment vloertegels 45×45 cm

Filter tegels op kleurtint

Zo koopt u onze vloertegels van 45×45 cm:

Nieuwe vloertegels kopen? In de onderstaande vier stappen vraagt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan.

1. Blader door het assortiment om uw favoriete vloertegel te vinden.
2. Favoriete tegel gevonden? Klik er dan op om naar de productpagina te gaan.
3. Selecteer de gewenste afmetingen en het aantal vierkante meters. Vervolgens klikt u op de offertebutton.
4. Vul uw gegevens in en verstuur uw aanvraag.

Nadat wij uw offerteaanvraag hebben ontvangen, sturen we u binnen 48 uur een op maat gemaakte offerte. We onderhouden korte lijntjes en nauwe banden met onze leveranciers, waardoor we onze 45×45 cm vloertegels altijd kunnen aanbieden tegen bijzonder lage prijzen.

Veelzijdige tegels

De veelzijdigheid van onze vloertegels is een groot pluspunt. U legt de tegels niet alleen in uw woonkamer, toilet of badkamer, ze zijn ook zeer geschikt om te gebruiken als wandtegels. De afmeting 45×45 cm wordt tegenwoordig vaak gebruikt als wandtegel in badkamers. In combinatie met een 60×60 cm tegel op de vloer creëer je een badkamer met een unieke uitstraling.

Prijzen vloertegels 45×45 cm

Het was u wellicht al opgevallen dat er geen prijzen bij onze vloertegels staan. De reden hiervoor leggen we u graag uit. Wij hebben bij iedere bestelling contact met onze leveranciers. Afhankelijk van

de hoeveelheid tegels die er in totaal verscheept worden, bepalen zij de prijs. De prijzen voor onze vloertegels 45×45 cm kunnen hierdoor wisselen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we de prijzen voor u altijd zo laag mogelijk houden.

Vloertegels met vloerverwarming

Onze vloertegels 45×45 cm zijn gemaakt van keramiek. Keramiek heeft veel positieve eigenschappen. De steensoort wordt gebakken op zeer hoge temperaturen, waardoor de tegels ijzersterk en slijtvast worden. Keramische vloertegels kunnen vanwege de goede warmtegeleiding bovendien uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming.

Showroom in IJsselstein

Breng een bezoek aan onze showroom in IJsselstein.

Tegelpaleis

IJsselstraat 10-12

3401 DK IJsselstein

Telefoonnummer: 030 6882 777

E-mail: info@tegelpaleis.nl

Openingstijden showroom

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

5 jaar garantie
Grote showroom: 500 m²
Gratis bezorging vanaf 25 m²

Contact

Wilt u te weten komen welke 45×45 cm vloertegels het meest geschikt zijn voor u? Voor deze en al uw andere vragen neemt u contact op via 030 – 68 82 777. Het is ook mogelijk om het onderstaand contactformulier in te vullen.

Dit formulier is bedoeld voor algemene vragen over ons aanbod vloertegels. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte maakt u gebruik van ons offertesysteem.