Visgraat tegels

Visgraat tegels kopen van topmerken als Marazzi en Sant Agostino doet u natuurlijk bij Tegelpaleis! Enkele voordelen van dit type tegels:

  • 5 jaar garantie op visgraat tegels
  • Visgraatmotief tegels zijn kras- en stootbestendig
  • Geschikt voor plaatsing over vloerverwarming

Meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag.

Filter tegels op kleurtint

Ga je zelf aan de slag met het leggen van visgraat tegels? Bekijk ons stappenplan visgraat tegels leggen!

Visgraat tegels kopen

Via onze website kunt u snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw nieuwe visgraat tegels. Bekijk het assortiment en kies de tegel die u wilt bestellen. Klik op het product en druk in het volgende scherm op de button ‘Offerte aanvragen’. Ons systeem vult dan automatisch een aantal gegevens voor u in. U hoeft alleen nog maar de ontbrekende gegevens in te vullen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, treden we in contact met de leverancier van de door u gewenste visgraat tegels. Door onze hechte banden met de leveranciers, kunnen wij hoge kortingen bedingen. De hoogste kwaliteit tegels koopt u bij Tegelpaleis tegen zeer scherpe tarieven.

De voordelen van visgraat tegels

Tegels met visgraatmotief bieden u de volgende voordelen:

  • Duurzame tegels met de uitstraling van visgraatparket
  • Geschikt voor plaatsing over vloerverwarming
  • 5 jaar garantie op visgraat tegels
  • Visgraatmotief tegels zijn kras- en stootbestendig
  • Verkleuren niet en zijn bestand tegen vuil en vlekken

Wat is een visgraatvloer?

De visgraat tegel heeft zijn naam te danken aan het gelijknamige legmotief. Een vloer in visgraatmotief wordt veel gebruikt in klassieke inrichtingen. Om een vloer in visgraatmotief te leggen, moeten alle planken even groot zijn. De linkse en rechtse delen worden onder een hoek van 90 graden gelegd. Aan de bovenkant wordt de kopse kant van een plank tegen de lange zijde van de andere gelegd. Veel van onze visgraat tegels zijn verkrijgbaar in afmetingen waarmee u eenvoudig een visgraatvloer creëert.

Visgraat of Hongaarse punt

In ons assortiment vindt u ook visgraat tegels met een Hongaarse punt. De uiteinden van deze tegels zijn in een hoek van 45 of 60 graden gezaagd. Doordat de tegels in verstek worden gelegd, ontstaat een compleet andere vloer dan bij de keramische tegels met visgraat.

Heeft u vragen over de legmethoden? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via het nummer 030 688 2777 of vul het contactformulier in.

Informatie over visgraat tegels

Tegels met visgraat zijn gemaakt van keramiek. De tegels worden op hoge temperatuur gebakken, wat de duurzaamheid verhoogt en de tegel bestand maakt tegen water, vuil en vlekken. De visgraat tegels zijn bovendien ongevoelig voor uv-straling, waardoor ze niet verkleuren. Heeft u vloerverwarming? In tegenstelling tot vele soorten hout, zijn visgraat tegels zeer geschikt om over vloerverwarming te leggen.

Toepassingen en uitstraling

Visgraatmotief tegels zijn geschikt voor plaatsing op vloeren en wanden. De meest gangbare legmethode is als vloerbedekking, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om de keramische tegels als wandbekleding te gebruiken. Hiermee creëert u een bijzonder, niet alledaags effect.

Visgraat tegels hebben een klassieke uitstraling, waardoor ze zeer geschikt zijn in een klassiek interieur. De tegels worden ook steeds vaker gebruikt in moderne inrichtingen. Het contrast dat hierdoor ontstaat zorgt voor een bijzondere uitstraling.

Populaire visgraat tegels

Onze collectie visgraat tegels bevat diverse afmetingen. In de onderstaande tabel ziet u in één oogopslag wat de meest verkochte tegels uit ons assortiment zijn:

Soort visgraat tegel Beschikbare afmetingen Direct naar de tegel>

Marazzi Treverkcharme Brown
Kleur: Bruin
Geschikt voor: vloer, wand
10 x 70 cm Marazzi Treverkcharme Brown

Marazzi Treverkmade Cream
Kleur: Creme
Geschikt voor: vloer, wand
15 x 90 cm Marazzi Treverkmade Cream

Marazzi TreverkMust Beige
Kleur: Beige
Geschikt voor: vloer, wand
25 x 150 cm Marazzi TreverkMust Beige

Marazzi TreverkMust Brown
Kleur: Bruin
Geschikt voor: vloer, wand
73 x 12 cm (Hongaarse punt) Marazzi TreverkMust Brown

Sant Agostino Royal Deco Nut
Kleur: Royal Nut
Geschikt voor: vloer, wand
75 x 75 cm Sant Agostino Royal Deco Nut

Merken in ons assortiment

Tegelpaleis.nl heeft twee merken visgraat tegels in haar assortiment, namelijk Marazzi en Sant Agostino. Marazzi is ’s werelds grootste tegelproducent en besteedt veel aandacht aan innovatie en vormgeving. Hierbij houden ze rekening met het milieu: minimaal 40% van de gebruikte materialen is gerecycled en door interne recycling wordt er in de fabrieken geen water verspild. Ook Sant Agostino is innovatief, met name door hun samenwerking met de beroemde Italiaanse architect Palomba.

Beide merken staan voor duurzaamheid en leveren dan ook kwaliteitstegels. De topkwaliteit visgraat tegels in ons assortiment kunnen wij – door nauwe samenwerkingsverbanden – altijd tegen de scherpste prijzen leveren.

Bezorging van de visgraat tegels

Is uw bestelling groter dan 25 vierkante meter visgraat tegels? Dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Bestelt u minder, dan berekenen wij de bezorgkosten en vermelden wij deze in de offerte.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom in IJsselstein kunt u de visgraat tegels zelf komen bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw woning. Om er zeker van te zijn dat wij de door u gewenste vloertegel in de showroom hebben, kunt u het beste van tevoren bellen en een afspraak maken. Dit kan via het telefoonnummer 030 688 2777 of door het contactformulier in te vullen.

Contactgegevens

Tegelpaleis
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

T. 030 688 2777
E. info@tegelpaleis.nl