Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Toilet tegels

De wc tegel op de vloer of aan de wand bepalen het karakter van het toilet. In ons assortiment heeft u een ruime keuze aan toilet tegels in diverse stijlen, kleuren en afmetingen. Bestel uw favoriete toilettegel, zodat u er morgen al mee aan de slag kunt! Bij Tegelpaleis profiteert u van de volgende voordelen:

  • Altijd de beste prijs!
  • Vandaag besteld = morgen geleverd.
  • Toilettegels van A-kwaliteit

Resultaat 1–24 van de 1229 resultaten wordt getoond

Mixen en matchen dankzij ons veelzijdige assortiment

Het toilet hoeft geen saaie ruimte te zijn, in tegendeel! Neem een kijkje in ons bovenstaande assortiment. Hier vindt u zeer diverse kleuren, afmetingen en merken. We werken met topmerken, die van A-kwaliteit, 1ste sortering zijn. Filter en creëer de selectie die bij u past. Door ons ruime assortiment heeft u de mogelijkheid om verschillende stijlen te mixen en matchen.

Eigenschappen van onze toilet tegels

Het toilet is een ruimte die, net als de badkamer, vochtig kan worden. Daarom is het belangrijk dat u tegels legt die daar geschikt voor zijn. In ons assortiment vindt u diverse tegels die perfect in het toilet passen. We raden aan om te kiezen voor tegels die niet poreus zijn. Deze soort tegels zijn niet geglazuurd. Omdat de tegels niet geglazuurd zijn, worden ze minder snel glad, waardoor u dus ook minder snel uit kunt glijden. Ook raden we onze keramische tegels aan. Keramische tegels zijn in de basis niet glad of poreus en daarom zeer onderhoudsvriendelijk en veilig.

Benodigdheden voor het leggen van toilet tegels

Het is altijd verstandig om de toiletruimte goed op te meten, zodat u precies weet hoeveel m² toilet tegels u nodig heeft. Voor het benodigde aantal tegels berekent u de oppervlakte van uw toilet. Dit zet u af tegen de afmeting van de tegels. Het is altijd verstandig om daar ongeveer 10 procent bij op te tellen. Op deze manier houdt u rekening met eventueel snijverlies. De tegels dienen bijvoorbeeld op maat gesneden te worden rondom de wc pot en eventueel rondom kastjes of de wasbak.
Daarnaast raden we aan om hulpmaterialen van uitstekende kwaliteit te gebruiken, zodat de tegels netjes gelegd kunnen worden. Ook dit bestelt u eenvoudig bij Tegelpaleis.

Hoe zelf toilet tegels te leggen

Voordat u de tegels gaat leggen, zorgt u ervoor dat de ondergrond recht is en – mits u ook wandtegels gaat plaatsen – de muren egaal zijn. Daarnaast moet de ondergrond schoon zijn en geen barsten vertonen. Gebruik een van onze afdichtingsets om ervoor te zorgen dat het waterdicht is. Egaliseer de vloer met egalisatiemortel om er zeker van te zijn dat de vloer recht is. Houd er rekening mee dat deze mortel een aantal dagen nodig heeft om te drogen.

Werk bij het leggen van de vloer van de achterste muren richting de deur. Dit zorgt ervoor dat u het beste overzicht houdt en hoeft u niet over de net gelegde tegels heen te lopen.

Nu kunt u het tegelpatroon uitzetten en de startlat of startlijn plaatsen. Breng vervolgens de tegellijm aan op de wand of de vloer. Plaats vervolgens de eerste rij tegels langs de startlijn of startlat. Het is verstandig om voegkruisjes of levelers te gebruiken om de rest te tegelen. Maak de resterende tegels passend. Nu rest u om de voegen schoon te maken, zodat u het voegmiddel toe kan voegen.
Maak hierna de tegels voorzichtig schoon met een spons. Na een dag, wanneer alles is gesettled, kunt u de tegels schoonmaken.

WC tegels bestellen bij Tegelpaleis

Heeft u uw nieuwe toilet tegels gevonden? Dan kunt u de tegels in uw winkelmandje plaatsen en het eenvoudige bestelproces afronden. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, maken we hem zo spoedig mogelijk gereed. In de meeste gevallen ontvangt u de bestelling al de volgende dag in huis.

Contact opnemen met Tegelpaleis

Heeft u een vraag over een van onze wc tegels of heeft u hulp nodig met bestellen? Neem dan contact met ons op via 030 – 68 82 777 of stuur ons een mailtje via info@tegelpaleis.nl. We helpen u graag verder.

Whatsapp
Contact