Terratinta tegels

Leg Terratinta tegels aan in uw woning en creëer een warme sfeer in huis. Het Italiaanse merk Terratinta maakt sinds 2008 al minimalistische, elegante tegels en is gespecialiseerd in de Noord-Europese designstijl.

Het team van Terratinta blijft zich ontwikkelen en gebruikt de nieuwste technieken om continu de productie te verbeteren. Dankzij deze technieken krijgen de tegels hun rustgevende uitstraling.

030 – 68 82 777 Download de brochure

Iedereen zijn eigen smaak

Terratinta heeft een breed assortiment met allerlei soorten tegels. De fabrikant produceert keer op keer nieuwe types: porseleinen en keramieken tegels met een prachtige look. Kies bijvoorbeeld voor de Vicentina Cenere voor een prachtige grijze tegel die in allerlei afmetingen aan te schaffen is.

Zoekt u juist een wat chiquere tegel? Dan is de Stonemarble collectie ideaal voor uw project. Hierbij kunt u deze marmerlook tegels ook nog combineren met patroonversieringen uit dezelfde collectie.

Veel keuzes

De Terratinta tegels zijn geschikt voor elke ruimte in uw woning of bedrijfspand. Niet alleen voor de vloer lenen ze zich perfect, u plaatst ze ook op de wand voor een strak geheel. De tegels worden gemaakt in verschillende kleuren en diverse afmetingen.

Wilt u weten welke tegel het best bij uw woning past? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

030 – 68 82 777

Terratinta voor buiten

Bent u van plan om de tegels buiten te leggen? Kies dan voor de buitentegels van bijvoorbeeld de THICK20mm collectie. Deze zijn vorstbestendig, bestand tegen chemicaliën en bestand tegen alle weersinvloeden. Zo legt u ze zelfs rondom een zwembad.

De collecties van Terratinta

Archgres

Atmosfere

Betongreys

Betonmetal

Betonstil

Hexa

Lagom

Light 6mm

Oppdal

Grained

Kos

Stonedesign

Stonemarble

The four shades concept

THICK20 mm

Top 12mm

Vicentina

Doe inspiratie op voor uw woning

Bij Tegelpaleis leveren we elke tegel van Terratinta. Doe vooral inspiratie op via de website van Terratinta. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of kom langs bij onze showroom in IJsselstein!

030 – 68 82 777

Wat zijn uw wensen?

We willen graag uw droomvloer werkelijkheid maken met de hoge kwaliteit tegels van Terratinta. Vertel ons uw wensen voor de ruimte en vraag naar ons advies. Heeft u al een besluit genomen om de Terratinta tegels te leggen in uw woning? Neem dan contact op om een offerte aan te vragen.

Wilt u een ruimte laten opmeten of heeft u vragen? U bereikt ons gemakkelijk via onderstaande button. U bent ook van harte welkom in onze showroom in IJsselstein.

030 – 68 82 777 Bekijk al onze vloertegels