Onze tegels:
Onze merken:

De ontwikkelingen in vloertegels hebben niet stilgestaan. Het materiaal, de formaten, duurzaamheid en toepassing van tegels voor de vloer zijn fors uitgebreid. Vloertegels worden tegenwoordig ook gebruikt als wandtegels voor bijvoorbeeld de badkamer. Tegels worden al sinds jaar en dag toegepast. De formaten waren vroeger echter veel kleiner en redelijk standaard. Tegenwoordig zijn vloertegels in talloze maten verkrijgbaar, ook bijzonder groot. Ruim 60% van alle via Tegelpaleis verkochte vloertegels groter dan 60 x 60 cm. Niet alleen het formaat van tegels voor de vloer is ontwikkeld, ook de kwaliteit is sterk verbeterd. Niet voor niets wordt een tegelvloer dan ook een duurzame vloer genoemd. Vloertegels is een algemene term voor talloze soorten tegels voor de vloer. Zowel de kwaliteit, het formaat als de soorten vloertegels zijn de laatste jaren enorm toegenomen. Een greep uit ons assortiment vloer tegels:


Lees verder...
Donker Tegel tint Licht

Grootste assortiment vloertegels bij Tegelpaleis

Op zoek naar vloertegels? Tegelpaleis.nl heeft het grootste assortiment. Denk aan merken als Rex, Casa Dolce Casa, Ergon, Sant Agostino, Marazzi, Tagina en bijvoorbeeld Castelvetro. En dat is nog maar een kleine greep uit onze werkelijk enorme collectie vloertegels. Op zoek naar een afwijkend formaat vloertegel? Grote kans dat u deze bij ons vindt. Welke kleur, dessin of afmeting u ook zoekt, we bieden u een ruime keuze. Oriënteer u online of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen in uw omgeving de door u gewenste vloertegel uit te zoeken. Maar vraag dan wel een offerte bij ons aan; we hebben niet alleen de grootste collectie, maar ook de laagste prijzen in vloertegels.

Combineren van tegels op de vloer

De variatie in formaten vloertegels maakt het mogelijk een vloer in een afwijkend patroon te leggen. Het combineren van meerdere maten tegels op de vloer wordt ook wel Romaans verband genoemd. Gezien de grote variatie in formaten én kleuren van de vloertegels, zijn de mogelijkheden van de tegelvloer eindeloos! Door de vloertegels op een bijzondere manier te plaatsen, kan een speels effect worden verkregen. Vooral als wordt gekozen voor tegels met elk een verschillend karakter. Accenten kunt u leggen met mozaïektegels. Vloertegels zijn namelijk vaak ook als mozaïek leverbaar. Tegelpaleis helpt u graag op weg met het bedenken van combinatiemogelijkheden van uw vloertegels.

De beste prijs!
Binnen 48 uur offerte!
Snelle levering!
Vrijblijvende offerte!
Uitsluitend verkoop van A-kwaliteit!
Geen aanbetaling!