Onze tegels:
Onze merken:

Houtlooktegels zijn natuurlijk al geruime tijd op de markt maar visgraat tegels is een prachtige aanvulling op ons assortiment. Wie op zoek is naar visgraat parket maar vloerverwarming heeft loopt al gauw tegen praktische problemen aan. Visgraat tegels zijn gemaakt van keramiek. Hierdoor is het dus eigenlijk keramisch visgraatparket. Hierdoor is het perfect geschikt voor toepassing over vloerverwarming! Daarnaast nooit meer schuren of lakken. Visgraat tegels zijn dus niet alleen erg mooi maar ook nog eens super praktisch.


Lees verder...
Donker Tegel tint Licht

Eigenlijk alleen maar voordelen

Doordat deze visgraat tegels gewoon tegels zijn is het materiaal slijtvast en duurzaam. Het materiaal kan niet krassen en is stootbestendig. Het materiaal is niet poreus en hierdoor ondringbaar voor vuil en vlekken. Geen paniek dus als en dus een keer iets valt of om gaat. Het materiaal is tevens niet onder de indruk van de zon. Het verkleurt dus niet en blijft zoals het is. Vloerverwarming en vloerkoeling is ook geen enkel probleem. Kortom een ideaal product met een heel bijzondere uitstraling. 

Zijn visgraat tegels voor u de oplossing?

Neem gerust contact met ons op en laat u informeren naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken. Wij helpen u graag verder met uw eventuele vragen. U kunt ook ons contactformulier invullen met uw vragen. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

De beste prijs!
Binnen 48 uur offerte!
Snelle levering!
Vrijblijvende offerte!
Uitsluitend verkoop van A-kwaliteit!
Geen aanbetaling!