Onze tegels:
Onze merken:

De klassieke steenstrips hebben een complete metamorfose ondergaan waardoor we niet meer praten over steenstrips maar over stonepanels. Stonepanels zijn gemaakt van diversen types natuursteen. De meest gebruikte materialen hiervoor zijn kwartsiet, leisteen en marmer. Doordat het met verschillende diktes tegen elkaar aan geplakt word geeft dit een bijzonder soort 3d effect. Door dit speciale effect geeft het materiaal heel veel sfeer in de ruimtes waarin dit word toegepast. Echt een eyecatcher! Met Stonepanels kunt u simpel accent leggen op uw mooiste wand in uw woning.


Lees verder...
Donker Tegel tint Licht

Eenvoudig te plaatsen

De losse stukjes op deze tegels zitten al aan elkaar geplakt. Superhandig want dit houd in dat u de losse stukjes niet zelf hoeft te plaatsen. De stonepanels worden geleverd met een interlocksysteem. Dit houd in dat de tegels in elkaar schuiven en ze vrijwel naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor is het zeer eenvoudig te plaatsen door iedereen die een klein beetje handig is. Doordat er veel reliëf op de stonepanels zit is een vlakke achterwand niet strikt noodzakelijk. Hierdoor zijn eventuele stuc kosten niet nodig. 

Nieuwsgierig geworden?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Wil u meer informatie over dit prachtige product maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Om stonepanels te kunnen bekijken maken wij gebruik van de showroom van onze leverancier Michel Oprey & Beisterveld natuursteen. Deze showroom ligt op 5 minuten rijden vanaf onze showroom. Hier hebben ze grote wanden betegeld met alle kleuren Stonepanels. Hierdoor krijgt u een perfecte indruk hoe het straks in uw huis er uit zal komen te zien. Maak via onze showroom een afspraak. Mail ons of bel op 030-6882777. Wij zorgen ervoor dat u ontvangen word bij onze leverancier en dat zij de tijd voor u hebben om u te adviseren. Hierna sturen zij ons een rapport van u bezoek waarna wij een vrijblijvende offerte voor u op kunnen stellen. Super simpel!

De beste prijs!
Binnen 48 uur offerte!
Snelle levering!
Vrijblijvende offerte!
Uitsluitend verkoop van A-kwaliteit!
Geen aanbetaling!