Onze tegels:
Onze merken:

De nieuwste trend op het gebied van tegels zijn de betonlook tegels die soms ook wel cementtegels genoemd worden. Veel mensen vinden de uitstraling van beton mooi maar vinden een echte betonvloer in huis toch een stap te ver. Betonlook tegels bieden in dit geval de perfecte oplossing. Met deze tegels creëert u een bijzondere en robuuste uitstraling. Doordat deze tegels vaak bewerkte randen hebben geven ze een wat verouderde uitstraling. Dit komt de echtheid ten goede. Onderstaand vind u een kleine selectie van onze betonlooktegels. De meeste betonlooktegels zijn logischerwijs grijs van kleur echter zijn onze betonlook series ook vaak in diversen kleuren te verkrijgen. Mocht u betonlook tegels in een niet standaard kleur zoeken dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Lees verder...
Donker Tegel tint Licht

Alleen maar voordelen

De voordelen bij betonlook tegels zijn enorm ten opzicht van andere vloertoepassingen. Het materiaal word op hoge temperatuur gebakken en hierdoor branden de poriën van het ruwe materiaal dicht. Hierdoor zijn deze tegels niet poreus en ondoordringbaar voor vuil. Hierdoor is dweilen werkelijk waar een makkie. Daarnaast zijn deze tegels kras- en stootbestendig. Het materiaal is slijtvast en zeer duurzaam. Krassen door het schuiven van meubilair behoren daardoor definitief tot de verleden tijd. Het materiaal kan vrijwel naadloos gelegd waardoor het nog meer op beton lijkt. Ook zonlicht heeft geen effect op betonlook tegels en hierdoor verkleurt materiaal dus niet. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonlook tegels? Maak gerust met ons een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 030-6882777. Of stuur een email naar info@tegelpaleis.nl. Wij vertellen u graag meer over de toepasbaarheid van deze bijzondere tegels. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvraag doen op onze website.

De beste prijs!
Binnen 48 uur offerte!
Snelle levering!
Vrijblijvende offerte!
Uitsluitend verkoop van A-kwaliteit!
Geen aanbetaling!