Onze tegels:
Onze merken:

Met onze tegels kunt uw ruimtes de sfeer en uitstraling geven die u voor ogen heeft. Onze tegels zijn in talloze variaties beschikbaar zijn, daarom is het raadzaam vooraf een beeld te vormen van het gewenste effect. Kiest u voor een stoere en robuuste betonlooktegels, of bent u juist of zoek naar strak afgewerkte vloertegels? Niet alleen de kleur, maar ook de vorm is bepalend voor het uiteindelijke effect. Daarnaast is het gewenste formaat ook van groot belang. Bij elke ruimte toepassing is het vaak belangrijk vooraf te bepalen welke formaat tegels hierin het beste past. Gezien de enorme hoeveelheid mogelijkheden, kunnen we ons voorstellen dat advies van een vakman als Tegelpaleis van pas kan komen. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom vol tegels.

Hieronder de verschillende categorieën aan tegels:

Creëer sfeer met tegels

Misschien maken we de keuze nog wat moelijker, maar al onze tegels zijn meestal in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Van modern tot klassiek; ook voor wat betreft design bieden we volop mogelijkheden. En wat denkt u van de bijpassende decortegels? Of uw vloertegels in combinatie met plinten plaatsen? Ongeacht de ruimte waar u de tegels voor wilt gebruiken en ongeacht de sfeer die u wilt creëren; u kunt met onze tegels alle kanten op. Naast de normale vloertegels leveren we ook houtlooktegels welke we tegenwoordig ook in visgraatmotief kunnen leggen. Op zoek naar een bijpassende kleur voor de voegen? Ook daarmee kunnen we van dienst zijn. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden. We doen u graag een scherpe aanbieding voor ons totale assortiment tegels.

De beste kwaliteit en prijs tegels bij Tegelpaleis

Onze naam zegt het al: we bieden een paleis vol tegels; elk van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijs. Steeds vaker worden vloertegels niet alleen meer toegepast op de vloer maar ook als wandtegels in de zogenoemde ‘natte ruimten’. U kunt dus onze tegels ook toepassen op de wand in uw badkamer of toilet . Die brede toepasbaarheid maakt dat ook de vraag naar onze tegels voor de wand groot is. Doordat wij jaarlijks vele soorten tegels inkopen, kunnen we onderhandelen over de beste kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs. En dat voordeel merkt u aan onze prijzen. Naar welke kleur, dessin of formaat tegel u ook op zoek bent: wij weten zeker dat u voor elk type tegels bij het Tegelpaleis slaagt.

De beste prijs!
Binnen 48 uur offerte!
Snelle levering!
Vrijblijvende offerte!
Uitsluitend verkoop van A-kwaliteit!
Geen aanbetaling!