Tegelpaleis
Tegelpaleis
Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Serenissima tegels

Mogen we u voorstellen aan hoogwaardige keramische tegels met houtlook? Serenissima tegels zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en hebben hun plek in menig huishouden veroverd. De voordelen van keramiek met de prachtige look van doorleefd (of juist subtiel) hout.

We vertellen u er graag meer over!

030 – 68 82 777 Download de brochure

Shop de Serenissima collectie bij Tegelpaleis

Mooie tegels gevonden? Dan vraagt u via de productpagina een offerte aan door de tegelafmeting te kiezen en aan te geven om hoeveel vierkante meters het gaat. Uw offerte komt nu als een soort winkelwagentje bovenaan de site te staan. Door te klikken op “Mijn offerte” komt u bij het totaaloverzicht. Dit is nog geen daadwerkelijke bestelling. Vul uw gegevens in en verstuur de aanvraag. Wij bekijken de offerte en doen u een zeer concurrerend prijsvoorstel voor alle tegels in de aanvraag.

Gaat u akkoord, dan zijn de Serenissima tegels binnenkort van u!

Geschikt voor alle ruimtes

Voor wand en vloer, en voor werkelijk iedere ruimte van uw pand: Serenissima tegels zorgen voor een sublieme verbinding tussen tegel, meubels en accessoires. Deze tegels staan prachtig in zowel moderne als klassieke interieurs en zijn haast niet van echt te onderscheiden. Dat deze kwaliteit, en met name de duurzaamheid, wordt gewaardeerd, blijkt uit de wereldwijde afzet. Serenissima levert jaarlijks miljoenen tegels in vele landen ter wereld.

Een high-end duurzame keuze

De keramische tegels van Serenissima worden alom geroemd om hun duurzaamheid. De klei wordt namelijk op hoge temperaturen gebakken, waardoor de tegels vuilafstotend en krasvast zijn. Onderhouden is dus een fluitje van een cent én ze blijven jarenlang als nieuw. Deze stijlvolle, en vooral duurzame, vervanging laat iedere ruimte tot leven komen en is daarmee echt een high-end keuze waar u lang plezier van heeft.

Serenissima Norway

De look and feel van doorleefd hout spreekt tot de verbeelding. Een chalet in het bos, een knisperend vuurtje in de haard en de geur van de natuur. Een knus gevoel. Ervaar dat thuis met vloer- en wandbekleding van de Norway serie. Ieder model tegel vertelt een ander verhaal, maar brengt eenzelfde gevoel teweeg. Welke kiest u?

Serenissima Urban

Keramische tegels met een rustige houtlook? Hier en daar een knoest en sporadische, subtiele “krassen” kenmerken de Urban serie van Serenissima. Deze tegels zijn ideaal voor een interieur waar veel gedaan wordt met accessoires en meubels of waar een rustige vloer gewenst is.

Serenissima Acanto

De Acanto serie is een sterspeler in de Serenissima collectie. De matte houtlook zorgt voor immense populariteit onder de consumenten en dat vinden we niet zo gek. In iedere Serenissima Acanto tegel zijn verschillende grijstinten en “neppe” krassen verwerkt, waardoor de houtnerf en knoesten haast niet van echt te onderscheiden zijn.

Zien we u snel?

De look and feel van een tegel kunnen we u onmogelijk digitaal laten zien en daarom nodigen we u graag uit in onze showroom nabij Utrecht. Hier liggen veel Serenissima tegels on display. Een nieuwe wand of vloer moet u namelijk voelen, belopen en ervaren. Deze investering moet niet bepaald worden op basis van wat een scherm laat zien. Maken we binnenkort kennis met u? Bekijk de openingstijden hieronder en plan uw route.

Whatsapp
Contact