Porcelanosa tegels

Het Spaanse merk Porcelanosa heeft zich in de afgelopen 50 jaar onder andere gespecialiseerd in het produceren van allerlei keramische producten. Zo zijn ze in de tegelbranche bekend als bedrijf dat duurzame tegels van hoogwaardige kwaliteit maakt. Bent u dus op zoek naar nieuwe tegels van keramiek voor in uw woning of bedrijfspand? De Porcelanosa tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen en voldoen daarmee aan iedere smaak.

Porcelanosa tegels prijzen: vraag een offerte aan

Heeft u interesse en wilt u uw Porcelanosa tegels kopen bij Tegelpaleis? Klik dan op de button ‘Vraag een offerte aan’ en selecteer vervolgens uw merk en vul het aantal vierkante meter in. Daarna kunt u de offerteaanvraag verzenden. U krijgt binnen 48 uur een concurrerende kostenindicatie. Heeft u interesse, neem dan telefonisch contact met ons op en kom langs bij onze showroom in IJsselstein!

030 – 68 82 777 Vraag een offerte aan

Aanbod Porcelanosa vloertegels bij Tegelpaleis

De verschillende tegels van het merk Porcelanosa zijn duurzaam, sterk en gemaakt van het beste keramiek. We bieden bij Tegelpaleis vloertegels aan in verschillende afmetingen en met moderne designs. Zo vindt u hier altijd de juiste vloer die perfect past bij uw interieur.

Porcelanosa tegels kopen

We kopen onze Porcelanosa tegels direct in bij de fabrikant tegen scherpe prijzen. Op die manier garanderen we u de beste prijs-kwaliteitverhouding en betaalt u nooit te veel voor uw nieuwe vloer.

Als u de tegels eerst in echt wilt bekijken voordat u een offerte bij ons aanvraagt, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. In onze showroom van 500 m2 in IJsselstein leiden we u graag rond en heeft u de mogelijkheid om uw favoriete tegels vast te houden en de vloer te belopen. Natuurlijk beantwoorden we ook al uw vragen. Heeft u een vraag, maar woont u niet in de buurt van onze showroom? Bel ons dan of vul het contactformulier in.

030 – 68 82 777 Vraag een offerte aan

Inzetbaar in iedere ruimte in huis of op kantoor

Porcelanosa is bekend als het gaat om de productie van duurzame tegels die te leggen zijn in elke ruimte. Vooral de Porcelanosa Par-ker en de Porcelanosa Ston-ker zijn populaire keuzes voor in de badkamer, slaapkamer, woonkamer of keuken.

Beloop uw gewenste Porcelanosa vloer in onze showroom

Een nieuwe vloer wilt u natuurlijk eerst het liefst in het echt bekijken en kunnen belopen. Zo weet u zeker dat u de juiste vloer kiest voor in uw woning of bedrijfspand. Het maakt niet uit of u zich al georiënteerd heeft of nog geen idee hebt welke Porcelanosa tegels u wilt kopen: we heten u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein. Onze medewerkers helpen u de juiste vloer te vinden en geven u bovendien inzicht in de totaalprijs (eventueel inclusief het leggen).

030 – 68 82 777

Neem contact op met Tegelpaleis

Wilt u meer informatie over de Porcelanosa tegels of heeft u een vraag? Kijk dan of uw vraag op de FAQ-pagina staat of neem contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook onze showroom bezoeken. We helpen u graag!

030 – 68 82 777 Bekijk al onze vloertegels

Tegelcollecties van het merk Porcelanosa

Porcelanosa Par-ker
Porcelanosa Ston-ker
Porcelanosa Highker
Porcelanosa Solidker

Porcelanosa Xlight
Porcelanosa The White Collection
Porcelanosa Airslate
Porcelanosa Linkfloor

Porcelanosa Krion
Porcelanosa Tono
Porcelanosa Vitae
Porcelanosa Lounge