Tegelpaleis
Tegelpaleis
Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Marazzi tegels

Schaf Marazzi tegels aan voor uw woning of bedrijfspand en u profiteert jarenlang van de unieke eigenschappen. Tegelgigant Marazzi biedt diverse tegelcollecties aan, waarbij u geen verschil ziet tussen het keramische alternatief en het origineel.

Marazzi is sinds de oprichting in 1935 uitgegroeid tot de grootste tegelproducent ter wereld. De Italiaanse tegelfabrikant besteedt veel aandacht aan vormgeving, verbetering van de productie en de kwaliteit. En zelfs daar stopt het niet: ook het milieu is belangrijk voor Marazzi. Ze gebruiken minimaal 40% gerecyclede materialen, waardoor u dus ook duurzame tegels in huis haalt.
030 – 68 82 777 Vraag een offerte aan

Assortiment Marazzi bij Tegelpaleis

Via onze webshop vindt u een greep uit ons aanbod met Marazzi tegels. Marazzi biedt een breed assortiment aan vloertegels met de uitstraling van onder andere houtbeton, natuursteen en marmer. U ziet geen verschil met het origineel, maar u profiteert wel van alle voordelen van keramiek en porselein.

Dankzij onze contacten met de fabriek in Italië leveren we u ook tegels die niet in onze webshop te zien zijn. Neem dus vooral contact met ons op als u interesse heeft in Marazzi tegels. We kijken dan samen naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

030 – 68 82 777

Niet alleen tegels

Marazzi staat voornamelijk bekend om zijn prachtige houtlook tegels, maar het merk heeft ook tegels in porselein en tegels met een decoratieve functie, zoals sierranden. U bepaalt dan ook helemaal zelf welke afwerking het beste past bij uw vloer. Het is allemaal mogelijk met Marazzi.

Toepassingen van Marazzi tegels

De keramische tegels van Marazzi legt u aan in allerlei soorten ruimtes. De tegels zijn dankzij hun hoge kwaliteit niet alleen in de woonkamer te leggen, maar ook in de badkamer en in de tuin.

Verder gebruiken architecten regelmatig Marazzi voor grotere projecten. De prachtige uitstraling en hoge kwaliteit van de tegels zorgen ervoor

Laat u inspireren

Tegelpaleis biedt niet alle tegels van Marazzi aan op de website, maar we leveren wel alle mogelijke collecties van Marazzi. Doe daarom vooral inspiratie op via de website van Marazzi en fantaseer gerust over uw nieuwe droomvloer. Laat ons weten wat uw wensen zijn, Tegelpaleis maakt het waar.

Neem contact met ons op

Wilt u een ruimte laten opmeten of heeft u vragen over de Marazzi tegels? Tegelpaleis staat voor u klaar. U bent ook van harte welkom in onze showroom om de tegels in het echt te bewonderen.

030 – 68 82 777 Bekijk onze vloertegels

Whatsapp
Contact