Tegelpaleis
Tegelpaleis
4 Google recensies
Jj dB
19/11/2023
Henk Vos
24/03/2021
Raimond Jonkhoff
13/05/2019
Goed geholpen bij het uitzoeken van mijn tegels! Bedankt!
Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Grespania tegels

Grespania is een Spaans tegelmerk dat al meer dan 45 jaar keramische en porseleinen tegels van de hoogste kwaliteit produceert. Dit internationale bedrijf is altijd bezig om zijn producten verder te ontwikkelen en nog beter te maken. Hierdoor leveren ze uitsluitend innovatieve tegels die een uniek karakter hebben en perfect zijn voor in de badkamer, keuken, slaapkamer, woonkamer of het toilet.

Bij Tegelpaleis kunt u heel makkelijk uw Grespania tegels kopen. U hoeft alleen maar op de button ‘Vraag een offerte aan’ te klikken en daarna het gewenste merk te selecteren en het aantal vierkante meter in te vullen. Vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend binnen 48 uur een offerte van ons! Wilt u de tegels in echt bekijken en advies ontvangen? Kom dan langs bij onze showroom in IJsselstein!

030 – 68 82 777 Vraag een offerte aan

Aanbod Grespania vloertegels bij Tegelpaleis

Grespania heeft een breed assortiment aan hoogwaardige tegels. Deze vloertegels met diverse designs en kleuren zijn bij Tegelpaleis beschikbaar. Zo bieden we bijvoorbeeld porseleinen en keramische tegels aan van Grespania met de look van hout, natuursteen of beton. Deze Grespania vloertegels zijn duurzaam, stevig en niet van echt te onderscheiden.

Grespania tegels kopen

Bij Tegelpaleis kopen we de vloertegels rechtsreeks in bij de fabrikant. Als u uw Grespania vloertegels bij ons bestelt, bent u dus verzekerd van de hoogste kwaliteit tegels tegen een scherpe prijs.

Bent u van plan om Grespania tegels te kopen, maar wilt u ze eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze showroom in IJsselstein. Samen met u bekijken we de opties en vinden we uw gewenste vloer.

030 – 68 82 777

Voor welke ruimtes zijn Grespania tegels geschikt?

Grespania is dé fabrikant van hoogwaardige tegels voor op de vloer of aan de wand. U kunt ze in iedere ruimte in uw woning of bedrijfspand toepassen. De tegels zijn bijvoorbeeld heel geschikt om gelegd te worden in de badkamer, de slaapkamer, op de begane grond of in de toiletruimte.

Doe inspiratie op in onze showroom

Bent u benieuwd welke tegelcollecties we van het merk Grespania aanbieden? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Hier wordt u goed geholpen door een vakbekwame medewerker en kunt u uw favoriete tegels vasthouden en belopen. Neem contact op om een afspraak te maken!

Interesse of vragen? Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over de Grespania tegels, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande button. Bent u geïnteresseerd en wilt u een specifieke ruimte door ons laten opmeten? Tegelpaleis is u graag van dienst en helpt u de juiste hoeveelheid tegels te bestellen.

030 – 68 82 777 Bekijk onze vloertegels

Whatsapp
Contact