Tegelpaleis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Met stonepanels maakt u van iedere ruimte iets bijzonders: het hoogteverschil in de stenen zorgt voor een uniek 3D-effect. De panelen worden gemaakt van verschillende steensoorten en in de fabriek in verschillende diktes tegen elkaar aangeplakt. De meest gebruikte materialen voor de stonepanels uit onze collectie zijn kwartsiet, leisteen en marmer. De stenen panelen van Tegelpaleis.nl zijn van de hoogste kwaliteit en bij ons verkrijgbaar tegen de scherpste prijzen.Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag.

Lees meer

De voordelen van onze stonepanels

Stonepanels zijn bijzondere tegels. Wij sommen de voordelen van de stenen graag voor u op:

 • Een bijzondere vorm van wandbekleding
 • Verkrijgbaar in diverse kleurstellingen
 • Geschikt voor droge en natte ruimtes
 • Duurzaam door gebruik van duurzaam steen
 • 5 jaar garantie en gratis bezorging bij meer dan 25 m2
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
  Filter

  Stonepanels kopen

  Goedkope stonepanels koopt u simpel en snel bij Tegelpaleis. Klik op de gewenste steenstrip en druk op de volgende pagina op de button ‘Offerte aanvragen’. Er worden automatisch een aantal gegevens ingeladen, u hoeft het formulier alleen nog te voorzien van de gewenste maten, het totale oppervlak en uw eigen gegevens.

  Om u de laagste prijs te kunnen garanderen, gaan wij direct in onderhandeling met de fabrikant en leverancier van de stonepanel. Zo zorgen wij ervoor dat u tegels van de hoogste kwaliteit krijgt tegen de beste prijs. U ontvangt van ons binnen 48 uur een geheel vrijblijvende offerte.

  Bekijk de stonepanels in de showroom

  Wilt u onze bijzondere stonepanels in het echt bekijken voordat u ze online bestelt? U kunt hiervoor terecht in de showroom van onze leverancier Michel Oprey & Beisterveld; daar staan diverse wanden opgesteld met alle kleuren stonepanels. Zo krijgt u een goede indruk van hoe de panelen er in uw huis uit komen te zien.

  De showroom van Michel Oprey & Beisterveld ligt op vijf minuten rijden van onze eigen showroom. U kunt via ons een afspraak bij hen inplannen, zodat ze alle tijd voor u hebben. Als u geïnteresseerd bent, stellen wij aan de hand van hun rapport een vrijblijvende offerte op.

  “Tegelpaleis.nl: een scherpe prijs voor uw stonepanels en altijd binnen 48 uur een offerte”

  Afmetingen en kleuren stenen panelen

  De stonepanels in ons assortiment hebben allemaal dezelfde afmeting, namelijk 60 x 15 centimeter. Er zit echter wel veel verschil in de kleuren van de stenen panelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit zwart, grijs, sneeuwwit, ‘rusty slate’ en ‘golden quartzite’. In elke stonepanel zijn diverse kleuren verwerkt, waardoor uw muur gegarandeerd een bijzondere plaats in uw woning inneemt.

  Eenvoudige montage in droge en natte ruimtes

  Uw muur bekleden met stonepanels is zeer gemakkelijk. De losse stukjes van verschillende diktes zitten namelijk al aan elkaar geplakt op de tegel. Bovendien zijn de steentegels voorzien van een interlocksysteem, waarmee u de stone panels gemakkelijk en naadloos in elkaar schuift. Zorg er wel voor dat muur vlak is voordat u de tegels aanbrengt.

  De stonepanels zijn geschikt voor droge en natte ruimtes. U kunt de panelen dan ook gebruiken in de woonkamer, de hal, de keuken, de badkamer en het toilet.

  Ook verkrijgbaar: hoekstukken

  Bij het bestellen van de stonepanels heeft u in het opmerkingenveld de mogelijkheid om aan te geven hoeveel hoekstukken u nodig heeft. Als u dit niet weet, kunt u contact met ons opnemen; wij helpen u graag verder.

  Stonepanels of steenstrips?

  Stonepanels zijn afgeleid van de welbekende steenstrips. De twee stenen verschillen echter behoorlijk van elkaar. Het eerste verschil is dat stonepanels meer reliëf hebben dan steenstrips. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in vele kleuren en worden ze gemaakt van diverse steensoorten. Het gebruik van meerdere stenen in verschillende groottes zorgt voor een levendig paneel; het is dan ook niet verwonderlijk dat stonepanels tegenwoordig zeer populair zijn om muren mee te bekleden.

  Merk: Michel Oprey & Beisterveld

  Michel Oprey & Beisterveld is Nederlands grootste importeur van natuursteen. Hun uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige collectie van bijzondere soorten natuursteen is de reden dat Tegelpaleis.nl al jarenlang zakendoet met Michel Oprey & Beisterveld. Onze goede band stelt ons in staat om u de allermooiste en beste stonepanels aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs. Lees hier meer over Michel Oprey & Beisterveld.

  Contact

  Heeft u vragen over het aanvragen van een offerte of wilt u een afspraak inplannen in de showroom van Michel Oprey & Beisterveld om de stonepanels te bekijken? Bel ons op nummer 030 688 2777 of vul het contactformulier in. Onze specialisten helpen u graag verder.