Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Bezoek onze 500m2 showroom

Veel mensen bestellen een goedkope tegel op internet en komen er vervolgens achter dat het niet is wat zij ervan verwacht hadden. Door eerst een showroom te bezoeken, zal dit u niet zo snel overkomen. U krijgt namelijk pas echt gevoel bij uw nieuwe tegels wanneer u deze kunt zien en vasthouden.

In onze showroom van 500 m2 komt de kwaliteit van onze tegels optimaal tot zijn recht. Daarnaast geven onze specialisten u direct inzicht in de totaalprijs, eventueel inclusief montage, en lopen wij de verschillende mogelijkheden voor uw woning met u door.

Door het persoonlijke advies krijgt u de ideale tegel voor uw woning tegen de laagste prijs. Kom dus langs in onze showroom in IJsselstein!

LET OP: Niet alle tegels die op de website te vinden zijn, staan in onze showroom. Het is daarom handig om eerst even te bellen of wij een bepaald artikel in de winkel hebben.

Locatie showroom Tegelpaleis

Ons online assortiment offline bekijken

In onze showroom in IJsselstein, nabij Utrecht, kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken. Voor ons volledige aanbod kunt terecht in de webshop.

Bekijk dus gerust alvast onze verschillende tegels, zoals de:

Vloertegels
Houtlook tegels
Betonlook tegels

Tot snel in onze showroom!

Ook voor uw woning hebben wij de perfecte tegel. Kom langs in onze showroom en krijg vrijblijvend advies van onze experts. U kunt gerust binnenlopen om rond te neuzen in het assortiment. Wanneer u uitgebreid advies wilt, is het verstandig om eerst een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer 030 – 68 82 777 of stuur een mail naar info@tegelpaleis.nl.

Klanten die eerder onze showroom bezochten

Vanuit onze showroom hebben wij al vele tevreden klanten mogen helpen met het uitzoeken van de perfecte tegels.

“Van begin tot eind zeer tevreden over Tegelpaleis en ook heel erg blij met onze nieuwe vloer! Koen heeft ons heel geduldig advies gegeven in de showroom (ik kon niet kiezen, ze hebben zo veel keus) en de vloer is vervolgens keurig en volgens planning gelegd door Hans.“
– Sanne

“Wij zijn ontzettend tevreden met onze mooie, nieuwe vloer. De service en vriendelijkheid zijn goed en we werden goed op de hoogte gehouden van de planning en werkzaamheden. Naast Ruud en Koen, verdient de tegelzetter Hans ook zeker een compliment voor het mooie werk wat hij heeft geleverd!”
– Steven

Whatsapp
Contact