Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

nvt

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Schoonmaakmiddelen

Stuk pallet

0

Stuk doos

12

Serie

SPEC.

Moller – SPEC. – HMK 702 1ltr (MOLZ1021)

X 1LTR. Z702 ONTSCHUIMER MOL 1E

53,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Moller HMK 702 is een hoogwaardig impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld om natuursteenoppervlakken te beschermen en te onderhouden. Met zijn geavanceerde formule biedt dit product een uitstekende bescherming tegen vocht, vlekken en andere verontreinigingen, terwijl de natuurlijke uitstraling van het steenoppervlak behouden blijft. Moller HMK 702 is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op een breed scala aan natuursteensoorten, zoals marmer, graniet, kalksteen, leisteen en meer.

Toepassingen:

  • Keukenbladen: Moller HMK 702 is ideaal voor het beschermen van natuurstenen keukenbladen tegen vlekken veroorzaakt door voedsel, vet en andere substanties.
  • Badkamertegels: Dit product beschermt badkamertegels tegen vocht en zeepresten, waardoor ze langer schoon en fris blijven.
  • Vloeren: Het impregneermiddel kan worden gebruikt om natuurstenen vloeren te beschermen tegen vuil en vlekken, terwijl de slipbestendigheid behouden blijft.
  • Gevels: Voor buitengebruik beschermt Moller HMK 702 gevels en gevelbekleding tegen weersinvloeden en verontreinigingen.

Verbruik per vierkante meter: Het verbruik van Moller HMK 702 varieert afhankelijk van de porositeit van de natuursteen en de mate van bescherming die u wenst te bereiken. Over het algemeen kan worden uitgegaan van een verbruik van ongeveer 5 tot 15 m² per liter, afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Het is belangrijk om het product gelijkmatig en in dunne lagen aan te brengen, en overtollig product binnen ongeveer 15 minuten af te nemen om strepen te voorkomen.

Kenmerken en voordelen:

  • Beschermt natuursteen tegen vocht, vlekken en verontreinigingen.
  • Behoudt de natuurlijke uitstraling van het steenoppervlak.
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik.
  • Eenvoudig aan te brengen en te onderhouden.
  • Verdiept de kleur en tekening van het natuursteen.
  • Niet-filmvormend en ademend, waardoor vocht kan ontsnappen.

Met Moller HMK 702 impregneermiddel kunt u genieten van de schoonheid van uw natuurstenen oppervlakken zonder u zorgen te hoeven maken over mogelijke schade door vocht en vlekken. Of het nu gaat om uw keuken, badkamer, vloer of gevel, dit product biedt de bescherming die uw kostbare natuursteen verdient.

Whatsapp
Contact