Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

nvt

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Schoonmaakmiddelen

Stuk pallet

0

Stuk doos

12

Serie

SPEC.

Moller – SPEC. – HMK 764 1ltr (MOLR661F)

X 1LTR. R764 AS.TEGELS. MOL 1E

130,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Moller HMK 764 is een hoogwaardige impregneerolie die speciaal is ontwikkeld voor het beschermen en onderhouden van natuursteenoppervlakken. Deze geavanceerde formule dringt diep door in het steenoppervlak en creëert een effectieve barrière tegen vlekken, vuil en vocht. Moller HMK 764 is ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op een breed scala aan natuursteen, zoals marmer, graniet, kalksteen, leisteen en meer.

Toepassingen:

  • Keukenbladen: Moller HMK 764 beschermt natuurstenen keukenbladen tegen vlekken veroorzaakt door voedsel, vet en dranken.
  • Badkamers: Deze impregneerolie is geschikt voor het behandelen van marmeren en andere natuurstenen oppervlakken in badkamers, waardoor ze beter bestand zijn tegen water en zeepresten.
  • Vloeren: Moller HMK 764 kan worden toegepast op natuurstenen vloeren om slijtage te verminderen en het oppervlak langer mooi te houden.
  • Buitenruimtes: Het product is ook geschikt voor buitentoepassingen, zoals gevels en terrassen, waar het beschermt tegen weersinvloeden en vervuiling.

Verbruik per vierkante meter: Het verbruik van Moller HMK 764 is afhankelijk van het absorptievermogen van de natuursteen en de specifieke omstandigheden. Over het algemeen kan worden uitgegaan van een verbruik van ongeveer 5 tot 15 m² per liter, afhankelijk van de poreusheid en structuur van de steen. Het wordt aanbevolen om het product gelijkmatig aan te brengen met behulp van een zachte doek, spons of kwast en overtollige olie na enkele minuten grondig te verwijderen. Dit zorgt voor een optimale penetratie en voorkomt dat overtollige olie op het oppervlak achterblijft.

Kenmerken en voordelen:

  • Diepe penetratie in het steenoppervlak voor langdurige bescherming.
  • Voorkomt het binnendringen van vlekken, vuil en vocht.
  • Versterkt de natuurlijke kleur en structuur van de steen.
  • Geschikt voor diverse soorten natuursteen.
  • Eenvoudig aan te brengen en te onderhouden.
  • Veilig en effectief voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Met Moller HMK 764 kunt u genieten van de prachtige uitstraling van uw natuursteenoppervlakken, terwijl u tegelijkertijd hun duurzaamheid en levensduur verbetert. Of het nu gaat om uw geliefde marmeren aanrechtblad of uw elegante vloer, dit product biedt de bescherming en verzorging die uw natuursteen verdient.

Whatsapp
Contact