Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

nvt

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Schoonmaakmiddelen

Stuk pallet

0

Stuk doos

12

Serie

REINIG.

Moller – REINIG. – HMK 152 250ml (MOLR52025)

X 250ML R152 PASTA MOL 1E

22,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Moller HMK 152 is een hoogwaardig impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het beschermen en onderhouden van natuursteen oppervlakken. Met zijn geavanceerde formule biedt dit product een effectieve bescherming tegen vlekken, vuil en vocht, terwijl de natuurlijke uitstraling van het oppervlak behouden blijft. Moller HMK 152 is geschikt voor diverse soorten natuursteen, zoals marmer, graniet, kalksteen, leisteen en andere poreuze gesteenten.

Toepassingen:

  • Marmer en Graniet: Moller HMK 152 is ideaal voor het impregneren van marmeren en granieten werkbladen, vloeren, trappen en andere oppervlakken om ze te beschermen tegen vlekken en verkleuring.
  • Kalksteen en Leisteen: Dit impregneermiddel is ook geschikt voor poreuze kalkstenen en leistenen oppervlakken, waardoor ze bestand worden tegen vocht en vuil.

Voordelen van Moller HMK 152:

  • Uitstekende Bescherming: Moller HMK 152 dringt diep door in het oppervlak en creëert een beschermende barrière tegen vlekken, water en vuil.
  • Natuurlijke Uitstraling: Het impregneermiddel behoudt de natuurlijke kleur en textuur van het oppervlak zonder een glans of film achter te laten.
  • Duurzame Werking: De bescherming blijft langdurig intact, waardoor de levensduur van het behandelde oppervlak wordt verlengd.
  • Eenvoudige Toepassing: Met de bijgeleverde instructies is het aanbrengen van Moller HMK 152 gemakkelijk en vereist geen speciale technische vaardigheden.

Verbruik per vierkante meter: Het verbruik van Moller HMK 152 is afhankelijk van de poreusheid van het natuursteen en de omstandigheden van het oppervlak. Over het algemeen kan worden uitgegaan van een verbruik van ongeveer 10 tot 20 ml per m². Het is echter raadzaam om een klein proefgedeelte te behandelen om het exacte verbruik te bepalen voordat u het product op het gehele oppervlak aanbrengt.

Moller HMK 152 biedt een uitstekende oplossing voor het behoud van de schoonheid en duurzaamheid van uw waardevolle natuursteen oppervlakken. Met zijn geavanceerde bescherming tegen vlekken en vuil kunt u genieten van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw natuurstenen elementen.

Whatsapp
Contact