Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

nvt

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Schoonmaakmiddelen

Stuk pallet

0

Stuk doos

12

Serie

REINIG.

Moller – REINIG. – HMK 799 1ltr (MOLR991)

X 1LTR. R799 IMP.OPLOSSER MOL 1E

25,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Moller HMK 799 is een geavanceerd impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het beschermen van natuursteenoppervlakken tegen vlekken en waterindringing. Dit hoogwaardige product biedt een effectieve en langdurige bescherming, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke uitstraling van het oppervlak behoudt. Moller HMK 799 is geschikt voor gebruik op verschillende soorten natuursteen, zoals marmer, graniet, kalksteen en travertijn, en kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Toepassingen:

  • Marmer: Moller HMK 799 beschermt marmeren oppervlakken tegen vlekken door morsen van vloeistoffen zoals koffie, wijn, olie en meer.
  • Graniet: Dit impregneermiddel voorkomt dat water en vuil in de poriën van graniet binnendringen, waardoor het oppervlak gemakkelijker te reinigen is.
  • Kalksteen en travertijn: Moller HMK 799 helpt de poreuze structuur van kalksteen en travertijn te verzegelen, waardoor ze beter bestand zijn tegen vlekken en beschadigingen.
  • Andere natuursteen: Naast de genoemde steensoorten is dit product geschikt voor diverse andere soorten natuursteen.

Verbruik per vierkante meter: Het verbruik van Moller HMK 799 is afhankelijk van de poreusheid van het oppervlak. Over het algemeen kan worden uitgegaan van een verbruik van ongeveer 5 tot 20 m² per liter, afhankelijk van de absorptiesnelheid van het natuursteen. Het is aan te raden om het impregneermiddel gelijkmatig aan te brengen met een zachte doek, spons of kwast en het overtollige materiaal na ongeveer 10-15 minuten grondig af te nemen.

Kenmerken en voordelen:

  • Beschermt natuursteenoppervlakken tegen vlekken, waterindringing en vuil.
  • Behoudt de natuurlijke uitstraling en kleur van het gesteente.
  • Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
  • Eenvoudig aan te brengen en te verwerken.
  • Langdurige bescherming met slechts één applicatie.
  • Helpt de onderhoudskosten van natuursteenoppervlakken te verminderen.

Met Moller HMK 799 kunt u met vertrouwen genieten van uw natuursteenoppervlakken, wetende dat ze goed beschermd zijn tegen de uitdagingen van het dagelijkse gebruik. Of het nu gaat om een keukenblad, vloer, aanrecht of ander natuursteenoppervlak, dit impregneermiddel biedt een betrouwbare barrière tegen vlekken en vocht, terwijl het de natuurlijke schoonheid van het gesteente behoudt.

Whatsapp
Contact