Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

nvt

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Schoonmaakmiddelen

Stuk pallet

0

Stuk doos

12

Serie

ONDERH.

Moller – ONDERH. – HMK 336 (MOLP251AD)

X 1LTR. P336 DONKER MOL 1E

36,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Moller HMK 336 is een hoogwaardig impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het beschermen en onderhouden van natuursteenoppervlakken. Dit product biedt uitstekende water- en vuilafstotende eigenschappen, waardoor uw waardevolle natuurstenen oppervlakken hun prachtige uitstraling behouden en beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf. Of u nu marmer, graniet, kalksteen, leisteen of een ander type natuursteen hebt, Moller HMK 336 zorgt voor een langdurige bescherming en een gemakkelijker onderhoud.

Toepassingen:

  • Natuursteenoppervlakken: Moller HMK 336 is ideaal voor het impregneren van vloeren, werkbladen, tafels, trappen en andere natuursteenoppervlakken in zowel binnen- als buitentoepassingen.
  • Keukens en badkamers: Gebruik dit product om uw keukenwerkbladen en badkamermeubels te beschermen tegen vlekken, water en vocht.
  • Vloeren: Moller HMK 336 helpt bij het verminderen van de poreusheid van natuurstenen vloeren, waardoor deze minder vatbaar zijn voor vuil en vlekken.

Verbruik per vierkante meter: Het verbruik van Moller HMK 336 is afhankelijk van het type natuursteenoppervlak, de poreusheid van het materiaal en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen kan worden uitgegaan van een verbruik van ongeveer 5 tot 15 m² per liter voor één enkele laag. Het wordt aanbevolen om het product gelijkmatig aan te brengen met een zachte doek, spons of kwast en eventuele overtollige impregneer na ongeveer 10-15 minuten weg te vegen.

Kenmerken en voordelen:

  • Uitstekende water- en vuilafstotende eigenschappen.
  • Beschermt tegen vlekken en vuil.
  • Behoudt de natuurlijke uitstraling van het oppervlak.
  • Vermindert de poreusheid van natuursteen.
  • Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
  • Eenvoudig aan te brengen met een doek, spons of kwast.

Met Moller HMK 336 kunt u genieten van de schoonheid van uw natuursteenoppervlakken zonder u zorgen te maken over vlekken en schade. Dit product biedt een effectieve bescherming en maakt het onderhoud van uw natuursteenoppervlakken aanzienlijk gemakkelijker. Of u nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, Moller HMK 336 is een betrouwbare keuze voor het beschermen en verzorgen van uw kostbare natuursteen.

Whatsapp
Contact