Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

nvt

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Schoonmaakmiddelen

Stuk pallet

0

Stuk doos

12

Serie

ONDERH.

Moller – ONDERH. – HMK 319 1ltr (MOLP191)

X 1LTR. P319 ONDERH.WAS MOL 1E

18,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Moller HMK 319 is een hoogwaardig impregneermiddel dat speciaal is ontworpen voor de bescherming en verzorging van natuursteenoppervlakken. Dit product biedt een effectieve en langdurige bescherming tegen vocht, vuil, vlekken en andere invloeden die de schoonheid van natuursteen kunnen aantasten. Moller HMK 319 dringt diep door in het oppervlak zonder de natuurlijke uitstraling van het steen te veranderen.

Toepassingen:

  • Natuursteen: Moller HMK 319 is ideaal voor alle soorten natuursteen, waaronder marmer, graniet, leisteen, kalksteen en meer.
  • Binnenshuis en buitenshuis: Dit impregneermiddel is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zoals vloeren, werkbladen, gevels, terrassen en badkamers.

Voordelen van Moller HMK 319:

  • Diepe bescherming: Het dringt diep door in het oppervlak van de natuursteen en creëert een beschermende barrière tegen vocht en vlekken.
  • Ademend effect: Ondanks de bescherming blijft het natuursteen ademen, waardoor vochtophoping onder het oppervlak wordt voorkomen.
  • Behoud van natuurlijke uitstraling: Het impregneermiddel verandert de kleur en het uiterlijk van de steen niet, maar verbetert eerder de natuurlijke schoonheid.
  • Langdurige werking: Eenmaal aangebracht biedt het langdurige bescherming, waardoor de frequentie van herbehandeling wordt verminderd.
  • Eenvoudige toepassing: Het product is gemakkelijk aan te brengen met een kwast, roller of doek.

Verbruik per vierkante meter: Het verbruik van Moller HMK 319 is afhankelijk van de porositeit van het natuursteenoppervlak. Over het algemeen kan worden uitgegaan van een verbruik van 5 tot 20 ml per m², afhankelijk van de mate van absorptie. Het wordt aanbevolen om het impregneermiddel gelijkmatig aan te brengen en eventuele overtollige resten binnen 15-20 minuten na het aanbrengen te verwijderen.

Moller HMK 319 biedt eigenaren van natuursteenoppervlakken gemoedsrust en zorgt ervoor dat hun kostbare investeringen goed beschermd zijn tegen de dagelijkse uitdagingen. Met dit hoogwaardige impregneermiddel kunnen natuursteenoppervlakken hun esthetische pracht behouden terwijl ze bestand zijn tegen de invloeden van het dagelijks leven.

Whatsapp
Contact