Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

nvt

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Schoonmaakmiddelen

Stuk pallet

0

Stuk doos

12

Serie

ONDERH.

Moller – ONDERH. – HMK 326 1ltr (MOLP261)

X 1LTR. P326 ONDERHOUD MOL 1E

22,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Moller HMK 326 is een hoogwaardig impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het beschermen en onderhouden van natuursteenoppervlakken. Dit product biedt een uitstekende bescherming tegen water, vuil, vlekken en olie, terwijl de natuurlijke uitstraling van de steen behouden blijft. Moller HMK 326 is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op verschillende soorten natuursteen, zoals marmer, graniet, kalksteen en leisteen.

Toepassingen:

  • Binnen- en buitenvloeren: Moller HMK 326 is ideaal voor het impregneren van natuurstenen vloeren in woonruimtes, badkamers, keukens en terrassen.
  • Wandbekleding: Dit impregneermiddel kan worden toegepast op natuurstenen wandbekleding om ze te beschermen tegen indringend vocht en vlekken.
  • Aanrechtbladen: Moller HMK 326 is veilig voor gebruik op natuurstenen aanrechtbladen, waardoor deze bestand zijn tegen morsen en vlekken van voedsel en dranken.
  • Buitengevels: Voor buitengevels van natuursteen biedt dit product bescherming tegen de elementen en vermindert het de vorming van algen en mossen.

Verbruik per vierkante meter: Het verbruik van Moller HMK 326 is afhankelijk van de porositeit van de steen en de omstandigheden van de ondergrond. Over het algemeen ligt het verbruik tussen de 5 en 15 m² per liter voor één laag. Het wordt aanbevolen om de eerste laag impregneermiddel aan te brengen en te laten absorberen, waarna eventueel een tweede laag kan worden aangebracht voor een nog diepere bescherming.

Kenmerken en voordelen:

  • Water- en vuilafstotend: Moller HMK 326 biedt een effectieve barrière tegen water, vuil, vet en olie, waardoor het oppervlak langer schoon blijft.
  • Natuurlijke uitstraling: Dit impregneermiddel verandert de kleur en textuur van de steen niet, waardoor de natuurlijke schoonheid behouden blijft.
  • Ademend: Het product laat de steen nog steeds ademen, wat essentieel is om vochtproblemen te voorkomen.
  • Langdurige bescherming: De bescherming door Moller HMK 326 blijft langdurig intact, waardoor de onderhoudsbehoefte wordt verminderd.
  • Eenvoudige toepassing: Het impregneermiddel kan gemakkelijk worden aangebracht met een kwast, roller of doek.

Met Moller HMK 326 kunt u genieten van de natuurlijke pracht van uw natuursteenoppervlakken terwijl u tegelijkertijd hun duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse belastingen verbetert. Dit product is een essentiële keuze voor iedereen die waarde hecht aan het behoud van hoogwaardige natuurstenen oppervlakken.

Whatsapp
Contact