Scherpe aanbieding Serenissima tegels

 

Op zoek naar tegels van het Italiaanse merk Serenissima? Dan bent u bij Tegelpaleis aan het juiste (digitale) adres. Op onze website vindt u een overzicht van de series die wij zoal van dit merk leveren. Het overzicht is echter niet compleet; vaak zijn nog andere kleurstellingen of afmetingen leverbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook hebben we niet de volledige collectie van Serenissima opgenomen. Deze is – met alle opties die het bedrijf biedt - simpelweg te omvangrijk om online af te beelden. Ook blijft het altijd lastig de kleur of het design van de tegel juist weer te geven op een beeldscherm. Vandaar dan ook dat wij u graag uitnodigen een afspraak te maken voor een een bezoek aan onze showroom. Daar kunnen we u bij het juiste licht onze collectie tonen en direct van gericht advies én een scherpe aanbieding voor Serenissima voorzien.

Filter tegels op kleurtint

Zowel klassieke als moderne stijl

Serenissima CIR Industrie Ceramiche is het overkoepelende bedrijf waaronder Serenissima valt. Ook de tegelmerken Cir en Cercom vallen onder deze groep. Alle merken binnen de groep staan bekend om de zeer hoge kwaliteit tegels die ze fabriceren. De tegelcollectie van Serenissima bestaat uit zowel een klassieke als moderne stijl. Vanaf de start in 1963 staat het merk bekend om de natuurlijke uitstraling van de tegelcollectie. De tegels zijn zeer waarheidsgetrouw en lijken net echt marmer of hardsteen. Ook kleuren en kleurnuance zijn de tegels bijna niet van echt te onderscheiden. Dat deze kwaliteit en met name ook de duurzaamheid wordt gewaardeerd, blijkt uit de wereldwijde afzet. Serenissima levert jaarlijks miljoenen tegels in vele landen ter wereld.

Website van Serenissima

Bent u nieuwsgierig naar de fabriek van Serenissima? Bezoek dan vooral de website http://www.serenissima.re.it/it/.Wij hebben voor het gemak de link van de Engelstalige versie gegeven. De website is echter ook in het Duits, Frans en zelfs Roemeens beschikbaar. Rechts bovenin de website vindt u de knoppen waarmee u de taal naar keuze kunt instellen. Het is ons niet bekend of het bedrijf ook op social media actief is. De website van Serenissima geeft echter voldoende te lezen én vooral te kijken.

Leuke feitjes: Serenissima is niet alleen de naam van de befaamde tegelfabriek in Italië, het is ook een bijnaam voor Venetië. Ook het nationale voetbalteam van San Marino wordt soms Serenissima genoemd. Én er bestaat een bordspel met de gelijkluidende naam.