Sant’Agostino: bijzonder hoge kwaliteit

 

Het vernieuwende merk Sant’Agostino, daar levert Tegelpaleis vanzelfsprekend ook talloze wandtegels en vloertegels van. Uit hun grote collectie hebben wij de best verkochte series op onze site gezet. Vanzelfsprekend kunnen we alle mogelijke series, formaten en kleuren voor u leveren. Sant’Agostino staat vooral bekend om haar houtlook tegels zoals de S-Wood en Nature serie. Niet van echt te onderscheiden en van bijzonder hoge kwaliteit. Al 1964 staat het merk voor innovatie en weet het haar (internationale) klantenkring telkens weer te verbazen met schitterende collecties. De samenwerking met de Italiaanse architect Palomba geeft de creativiteit die ten grondslag ligt aan de collecties van Sant’Agostino, een forse impuls.

Filter tegels op kleurtint

Ook Sant’Agostino tegen de scherpste prijs

Voor onderstaande afgebeelde series van Sant’Agostino geldt dat we u slechts een beperkte aantal laten zien. Het aantal afmetingen, kleuren en vaak ook sierranden is vele malen groter. Ook niet afgebeelde series kunnen we vanzelfsprekend leveren. En tegen de belofte van het Tegelpaleis: ook Sant’Agostino tegels tegen de scherpste prijs! Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om meer informatie of een vrijblijvende offerteaanvraag; we zijn u graag van dienst. En wilt u onze showroom een keer bezoeken? Maak dan een afspraak via het afsprakenformulier. Als we vooraf weten dat u langskomt zorgen we ervoor dat we alle tijd voor u nemen én we regelen stalen van de door u gewenste Sant’Agostino tegels.

Meer weten over Sant’Agostino? Bezoek dan hun website waar u o.a. ook diverse productbrochures kunt downloaden. Van origine is deze website, net zoals het bedrijf zelf, natuurlijk Italiaans. Omdat de knopjes waarmee u voor de gewenste taal kunt kiezen, wat verstopt staan, hebben we hieronder de links naar een tweetal andere talen gezet:

Engelstalige website http://www.ceramicasantagostino.it/en/

Duitstalige website http://www.ceramicasantagostino.it/de/

Sant’Agostino is bij ons weten (nog) niet op sociale media actief.