Exclusieve tegels van Rex Ceramiche

 

De verbluffend mooie tegels van Rex Ceramiche vindt u vanzelfsprekend in het assortiment van Tegelpaleis. Onderstaand een overzicht van de best verkopende series. Let op: dit overzicht is niet compleet. Er zijn talloze andere kleuren, formaten en accessoires voor deze series verkrijgbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden. En natuurlijk kan Tegelpaleis het volledige assortiment van Rex Ceramiche leveren. Onze contacten met het Italiaanse bedrijf zijn dermate goed, dat we ook series kunnen leveren die (nog) niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Onze belofte: Tegelpaleis levert ook tegels van Rex Ceramiche tegen een scherpe prijs!

Filter tegels op kleurtint

Exclusieve tegels

Door voortdurend te investeren in de nieuwste technieken heeft Rex Ceramiche sinds zich haar start in 1968, weten te ontwikkelen tot serieuze speler in de keramische branche. De productie van kwalitatief uitstekende wandtegels en vloertegels vindt plaats in Italië, de bakermat van de keramische industrie. Rex is onderdeel van de Florim Ceramiche S.p.A. net zoals Casa Dolce Casa, een ander Italiaans merk tegels dat wij voeren. Inspiratie voor haar exclusieve tegels haalt Rex Ceramiche uit natuurlijke materialen zoals hout, marmer, leer en andere elementen uit de natuur. De collectie bestaat uit wandtegels en vloertegels, uitgewerkt in diverse formaten en stijlen. In sommige exclusieve tegels van Rex Ceramiche is zelfs goud toegepast.

Inspiratie en informatie

Achtergrondinformatie kunt u vinden op de website van Rex Ceramiche http://www.rex-cerart.it/en/ Bij ‘collections’ vindt u meer informatie over de verschillende series vloertegels en wandtegels van het merk. Mocht u inspiratie zoeken dan raden we het onderdeel ‘gallery’ op de website aan. Wat u ter inspiratie ook kunt doen, is het Pinterest account van Rex Ceramiche volgen. Het bedrijf is overigens ook op andere social media actief zoals Instagram en YouTube. Een volledig overzicht van deze kanalen staat rechts bovenin de menubalk op de website van Rex Ceramiche weergegeven.