Provenza emotie in tegels

 

Hieronder een overzicht van enkele topproducten van Provenza tegels. Staat de serie van uw keuze er niet bij? Geen nood! Tegelpaleis kan de volledige collectie van Provenza tegen de scherpst mogelijke prijs leveren. Zelfs series die nog niet in Nederland leverbaar zijn! En staat de kleur of afmeting die u zoekt niet in ons overzicht. Ook dan kunnen we u in alle waarschijnlijkheid van dienst zijn. We hebben uitstekende contacten met het hoofdkantoor van Provenza en kunnen werkelijk alles uit hun assortiment leveren. Neem gerust contact op voor meer informatie of een concurrerende offerte. Wilt u ons assortiment van Provena in de showroom komen bewonderen? Maak dan een afspraak. Een van onze ervaren medewerkers neemt de tijd u van een gedegen advies over tegels van Provenza te voorzien.

Filter tegels op kleurtint

Provenza, exclusieve kwaliteit

Provenza behoort sinds 2009 tot de Emilceramica Group. Niet alleen kennis en ervaring wordt in de groep gedeeld, ook kan men gezamenlijk de beste grondstoffen tegen de scherpste prijzen inkopen. Provenza levert, in het kort gezegd, tegels van de beste kwaliteit en met een bijzonder exclusieve uitstraling. Sinds het jaar van oprichting (1975) weet het bedrijf de kwaliteit van hun vloertegels en wandtegels stelselmatig te verbeteren. Niet alleen wordt fors geïnvesteerd in de nieuwste productiemethoden, ook duurzaamheid is voor Provenza van groot belang.

Informatie op website

Ceramiche Provenza, zoals het bedrijf officieel heet, beschikt over een uitgebreide website http://www.ceramicheprovenza.com/en/. Deze is in het Engels, Duits en natuurlijk ook in het Italiaans te bekijken. Op de website kunt u via de button ‘downloads’ nadere informatie vinden over collecties als: Ceppo, Cotti D’Eremo, Dust, In-Essene, Krea Project, Q-Stone, Q-Stone minimal, Re-Use, W-Age en Zerodesign. Collecties die u stuk voor stuk ook via het Tegelpaleis kunt bestellen tegen een vanzelfsprekend bijzonder scherpe prijs. Vraag vrijblijvend een offerte op en laat u verrassen door onze bijzonder interessante aanbiedingen voor Provenza tegels.