Marazzi de onbetwiste nummer 1

 
Marazzi is sinds haar oprichting in 1935 uitgegroeid tot de grootste tegelproducent ter wereld. Met name sinds de introductie van haar houtlook tegels, heeft de groei fors doorgezet. Marazzi levert schitterende collecties keukentegels, vloertegels, badkamertegels, wandtegels en zelfs tegels voor buiten. Er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan vormgeving, design, verbetering van de productie en de kwaliteit. Ook het milieu staat bij Marazzi hoog in het vaandel. De tegels zijn samengesteld uit minimaal 40% hergebruikte materialen en bij de productie wordt door interne recycling in de fabriek van Marazzi geen water verspild.

Filter tegels op kleurtint

Veelomvattende collecties Marazzi

De collecties van Marazzi zijn veelomvattend. Op onze website geven we slechts een selectie van de series weer; meerdere formaten, kleuren en accessoires als decortegels zijn vaak leverbaar in dezelfde serie. Ook kunnen we via onze rechtstreekse contacten met de fabriek niet weergeven series leveren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Als u vooraf aangeeft interesse te hebben in Marazzi tegels kunnen wij voor voorbeelden van tegels zorgen die u op zicht mee naar huis kunt nemen.

Moderne tegels van Marazzi

Marazzi is bekend van haar opvallende houtlooktegels. De schitterende natuurlijke en robuuste houtlooktegels geven de woonkamer, keuken of welke andere ruimte dan ook, een bijzondere uitstraling. Marazzi biedt naast deze serie moderne tegels, een groot assortiment tegels in porselein ook talloze decoratieve tegels zoals sierranden. Zonder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit, is ook de keuze in afwerking groot. Glanzend, mat, naturel… Marazzi weet met haar collectie telkens weer in te spelen op de laatste trends.

Laat u inspireren op http://www.marazzigroup.com Of volg het bedrijf via de diverse social media waarop zij actief zijn. Een overzicht van deze kanalen vindt u op de website van Marazzi.