Italgraniti een tegel fabrikant met klasse en stijl

 

Italgraniti heeft ruim 30 collecties schitterende tegels uitgebracht die Tegelpaleis stuk voor stuk tegen de scherpst mogelijke prijs kan aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onderstaand tonen we u een beperkt aantal series van Italgraniti die elk in meerdere afmetingen en kleuren leverbaar zijn. Italgraniti staat bekend om haar hoge kwaliteit, design en veelomvattende assortiment. Wereldwijd vinden de vloertegels en wandtegels hun weg; per jaar worden miljoenen vierkante meters geleverd aan klanten op alle continenten. Niet alleen particulieren maar ook hotels, restaurants en winkelcentra kiezen voor de kwaliteit van het bedrijf. Zowel het ontwerp als de productie vindt op het schiereiland plaats. Tegels van Italgraniti zijn dan ook letterlijk ‘Made in Italy’.

Filter tegels op kleurtint

Italgranit een Italiaans topmerk

Italgraniti wordt tot een van de topmerken van Italië gerekend. Het bedrijf staat bekend om haar innoverende mentaliteit; de collecties zijn vernieuwend en vormen al snel ‘de standaard’ in de keramische industrie. Het bedrijf heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van porcelanato tegels. Om haar toppositie te blijven behouden, investeert Italgraniti voortdurend in onderzoek naar grondstoffen, materialen, toepassingen alsook in en nieuwe technieken. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van de keramische industrie. Vanuit de fabriek in de regio Bologna worden jaarlijks miljoenen vierkante meters tegels over de gehele wereld geleverd.

Uitgebreide website

Bezoek ook zeker de website van Italgraniti: http://www.italgranitigroup.com. Deze zeer uitgebreide site vol informatie en achtergronden zal u zeker inspireren. Maak kennis met het uitgebreide assortiment dat overzichtelijk is gerubriceerd in onder andere tegels voor buiten, badkamertegels, wandtegels en de speciale antislip tegels. Op deze site kunt u diverse folders en catalogi als pdf downloaden. Het merk is bijzonder actief op social media en via talloze kanalen te volgen. Een overzicht van deze social media vindt u in het menu op de site van Italgraniti.