Diverse stijlen Emil Ceramica

Het in 1991 opgerichte Ergon Ceramica produceert diverse stijlen tegels voor vloer en wand. Houtlook, natuursteen en design. Het assortiment tegels voor woonkamer, keuken en bijvoorbeeld badkamer is groot en divers. Ergon is onderdeel van de Emil groep welke staat voor een innovatie op het gebied van alle keramische tegels. We hebben de meest populaire tegels van Ergon Ceramica op onze website afgebeeld. Dit betekent echter niet, dat Tegelpaleis de overige collecties niet kan leveren. Integendeel. We kunnen alle series en collecties van deze Italiaanse producent leveren en wel tegen een bijzonder scherpe prijs. Want daar staan we om bekend: altijd de beste prijs bij Tegelpaleis. En dat geldt natuurlijk ook voor tegels van Ergon Ceramica.

Filter tegels op kleurtint

Concurrerende offerte

De series van Ergon Ceramica zijn vaak in meerdere afmetingen en kleuren beschikbaar. Ook accessoires als bijpassende sierranden behoren vaak tot het assortiment. Gezien de omvang van de collecties van Ergon Ceramica hebben we niet alles op onze website geplaatst. Mocht u interesse hebben in de vloertegels of wandtegels van dit merk, neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden. Ook niet afgebeelde series van dit Italiaanse merk kunnen we tegen een vanzelfsprekend scherpe prijs leveren. Al een prijsopgave liggen? Laat ons vrijblijvend een concurrerende offerte maken; u zult zien dat u met onze aanbieding kunt besparen op tegels van Ergon Ceramica!

Website, social media en App

Ergon Ceramica heeft een website die in meerdere talen beschikbaar is: http://www.ergontile.it/en/. Op deze website vindt u niet alleen meer informatie over de laatste collecties, ook kunt u er de nodige catalogi en brochures downloaden. Deze zijn vaak per collectie beschikbaar en bieden naast nuttige informatie over de formaten, kleuren en accessoires ook veel inspiratie. Daarnaast kunt u heeft het bedrijf via social media als Twitter en Facebook volgen en Emil Ceramica een App die u via Google Play of Apple App Store kunt downloaden. Wilt u de website van de gelijknamige groep bezoeken waar Ergon Ceramica onder valt, volg dan deze link http://www.emilceramicagroup.com/