Series van Century

 

Century is een fabriek die al 50 jaar bestaat en bied sinds hun een oprichting een groot assortiment aan wand en vloertegels. Het assortiment van Century is zo omvangrijk dat het simpelweg niet mogelijk is, alles op onze website te plaatsen. Vandaar dat Tegelpaleis zich heeft beperkt tot afbeelding van de series waar het meeste vraag naar is. Echter, welk type, kleur of formaat tegel u ook zoekt; wij kunnen alle collecties van Century leveren. Ook collecties die (nog) niet leverbaar zijn in Nederland, kunnen wij via onze uitstekende contacten met de Italiaanse fabriek voor u bestellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten van tegels van Century Ceramica.

Filter tegels op kleurtint

25 miljoen m2 tegels

Century heeft sinds het jaar van oprichting vele collecties tegels op de markt gebracht. In de afgelopen 50 jaar is voortdurend geïnvesteerd in de productiemethoden, design en ingesprongen op technische ontwikkelingen. Resultaat is dat Century is uitgegroeid tot 1 van de grootste bedrijven in de keramische branche. Jaarlijks wordt er ruim 25 miljoen m2 tegels geproduceerd. Degelijkheid en kwaliteit is nog steeds het uitgangspunt bij het bedrijf. En ondanks de omvang en positie als 1 van de marktleiders, weet Century elke keer weer in te spelen op de behoefte van de markt.

Website en digitale catalogussen

Interesse in Century? Bezoek dan zeker ook hun Engelstalige website: http://www.century-ceramica.it/eng/default.asp Alle ook via het Tegelpaleis verkrijgbare collecties kunt u hier terugvinden. Daarnaast biedt de website een handige zoekfunctie. U kunt de door u gewenste tegels selecteren op opstelling, gewenst effect én kleur. Century is digitaal zeer actief. Niet alleen aan de website is zeer veel zorg besteed, ook zijn er talloze professionele films te bekijken en beschikt men zelfs over de mogelijkheid om catalogussen te downloaden. Het Italiaanse heeft ook een eigen Youtube kanaal welke u op de homepage kunt vinden.