Uitgebreide collectie Castelvetro

De Woodland en Aequa serie, twee series van de uitgebreide collectie Castelvetro vloertegels die we op onze website hebben staan die wellicht als beste een echte houtlook uitstraling geven. Dat betekent echter niet dat we de rest van de series niet kunnen leveren. Integendeel. Tegelpaleis kiest er bewust voor haar website zo overzichtelijk als mogelijk te houden. We beelden dan ook niet alle formaten, kleuren en accessoires of een volledig assortiment af. Dankzij onze directe lijnen met de fabrikant, kunnen we alle varianten tegels van Castelvetro leveren. Snel, goed en tegen een vanzelfsprekend scherpe prijs. Interesse in de mogelijkheden van Castelvetro Woodland of Castelvetro Aequa? Benieuwd naar de andere oplossingen uit het omvangrijke assortiment van deze Italiaanse fabrikant? Neem gerust contact op; we doen u graag een aanbieding voor Castelvetro tegels.

Filter tegels op kleurtint

Castelvetro tegels

Castelvetro staat al sinds haar oprichting – in 1971 – bekend om haar hoge kwaliteit vloertegels. Eveneens kenmerkend is het vooruitstrevende design van dit Italiaanse bedrijf. Castelvetro weet als geen ander haar keramische tegels een natuurlijke uitstraling te geven De houtlook tegels zijn niet van echt te onderscheiden en datzelfde geldt feitelijk ook voor de imitaties van natuursteen tegels die uit deze fabriek komen. Door extra zorg te besteden aan het productieproces, zijn Castelvetro tegels duurzaam en slijtvast. En dat garandeert een lang blijvende warme en natuurlijke uitstraling. Elke tegel die de fabriek verlaat, is uitgebreid gecontroleerd. Enerzijds met de modernste computerapparatuur en anderzijds door vakmensen met oog voor detail. Door voortdurend te investeren in haar productieprocessen, weet Castelvetro haar kwaliteit van een constant, bijzonder hoog niveau te houden.

Nog meer Castelvetro

Castelvetro is niet alleen de merknaam van een uitgebreide collectie keramische tegels van bijzonder hoge kwaliteit. Er bestaat tevens een klein plaatsje in Italië met een soortgelijke naam: Comune di Castelvetro di Modena. En het was rond 1505 dat Poetica d’Aristotele vulgarizzata e sposita (“The Poetics of Aristotle in the Vulgar Language”) verscheen. Een vertaling van de gedichten van Aristoteles door Lodovico Castelvetro.

Laat u inspireren op de website van http://www.castelvetro.it/