Caesar tegels een synoniem voor kwaliteit

Meer dan 30 verschillende collecties tegels heeft Ceramiche Caesar in het assortiment. Al die collecties tezamen omvatten ruim 4000 producten in meer dan 20 verschillende maten. Ook al is de variatie in de tegels groot – van modern tot klassiek – de kwaliteit is bijzonder hoog. Tegelpaleis kan alle collecties van Ceramiche Ceasar leveren, ook al hebben we niet alle series en varianten op de site gezet. Omdat we nauwe contacten onderhouden met de Italiaanse producent, kunnen we alle mogelijke tegels tegen bijzonder scherpe prijs leveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we doen u graag een scherpe, vrijblijvende aanbieding.

Filter tegels op kleurtint

Ruime keuze in kwaliteit

Ceramiche Caesar produceert hoogwaardige porcellanato tegels sinds 1988. Dit type keramiek tegels wordt op extreem hoge temperaturen gebakken. Caesar tegels zijn van bijzonder hoge kwaliteit en kunnen tegen hitte, kou en druk. Ook zijn de tegels krasbestendig, kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast en zijn geschikt voor vloer en wand. Daarnaast levert Cermiche Caesar tegels die bestand zijn tegen chemische invloeden als zuren en zouten. Zelfs tegels met antislip laag behoren tot het assortiment. Niet alleen de omvang van de collectie is groot, ook in de afwerkingen van de bovenlaag biedt Ceasar een ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan tegels met marmereffect, metallook of houtlook. Kortom, Ceramiche Caesar biedt ruime keuze in kwaliteit.

Onderdeel Gruppo Concore

Het hoofdkantoor van Ceramiche Caesar is gevestigd in Spezzano di Fiorano (Modena) in Italië. Daarnaast heeft het bedrijf twee nevenvestigingen namelijk Caesar Ceramics in Eatontown (NJ) in de U.S.A. en in de hoofdstad van Groot Brittanië, te weten Londen. Net zoals Atlas Concorde behoort Ceramiche Caesar tot de Gruppo Concorde. Een bezoek aan de website is zeker de moeite waard: http://www.caesar.it/ (in meerdere talen beschikbaar). Hier vindt u ter inspiratie bijvoorbeeld de nodige filmpjes van het assortiment tegels van Ceramiche Ceasar. Het bedrijf is ook op meerdere social media actief; een overzicht van deze kanalen staat rechts bovenin de website van Ceramiche Caesar.