Schitterende tegels van Blustyle

De tegels van Blustyle vindt u vanzelfsprekend bij het Tegelpaleis. En, zoals u van ons gewend bent, tegen een scherpe prijs. Ook over de levertijden hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij onze uitstekende contacten met Blustyle kunnen we – ook bij grote partijen – houden we de levertijden kort en de prijzen laag. De tegels van Blustyle staan bekend om hun verglaasde tegels van zandsteen. Het bedrijf investeert voortdurend in de laatste technologie wat het productieproces én de kwaliteit ten goede komt. Het zijn dan ook stuk voor stuk schitterende tegels waarvan wij een beperkt aantal op onze website hebben afgebeeld. De series bestaan vaak uit meerdere kleuren, accessoires en afmetingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden van Blustyle tegels voor uw interieur.

Filter tegels op kleurtint

Scherpe offerte Blustyle tegels

Wilt u meer weten over de collecties en mogelijkheden van Blustyle? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u via email van de nodige documentatie voorzien. Maar liever ontvangen wij u als onze gast in de showroom van Tegelpaleis. Dan kunnen we u gericht van advies voorzien, de nodige tips geven en de collectie tonen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ontvang een scherpe offerte voor Blustyle tegels.

Nieuwe technologie

Blustyle is een relatief jonge fabriek die onderdeel is van de Panaria groep waar ook het merk Cotto d’Este onder valt. Een fabriek die elk jaar investeert in hun productie lijnen. Voortdurend investeren in nieuwe technologie loont: recentelijk worden zelf ontworpen machines in gebruik genomen waarmee Blustyle zich verder specialiseert. De dubbele persen maken het mogelijk dubbele kleuren te mengen wat het kleurenscala ten goede komt. Ook is recentelijk digitale technologie in het productieproces ingevoerd. Met high- definition machines gecombineerd met een digitaal productieproces, weet Blustyle de kwaliteit van haar tegels verder te perfectioneren.

Laat u inspireren op de website van Blustyle: http://www.blustyle.it

Of volg het bedrijf via de diverse social media waarop zij actief zijn. Een overzicht van deze kanalen vindt u onderaan de homepage op de website van Blustyle.