Atlas Concorde, het hoogste kwaliteitsniveau

Ruim 80 series omvat de schitterende collectie van Atlas Concorde. En alhoewel we niet alle verschillende vloertegels en wandtegels van dit gerenommeerde merk op onze site hebben staan, Tegelpaleis kan ze wél allemaal leveren. Daarbij geldt – net zoals voor ons totale assortiment – dat we ook Atlas Concorde tegen een bijzonder scherpe prijs kunnen aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we doen u graag een interessante aanbieding. Atlas Concorde is een Italiaans merk van topklasse. In 2010 zette het bedrijf meer dan 200 miljoen Euro om. Maar liefst 10% van die jaaromzet wordt geïnvesteerd in onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten. En dat loont. Telkens weer weet Atlas Concorde schitterende collecties van het hoogste kwaliteitsniveau te ontwikkelen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Trendsetter in de tegelbranche

Atlas Concorde vormt met haar omzet en 500 medewerkers een van de grotere onderdelen van Gruppo Condorde. Hiertoe behoren ook bekende tegelmerken als Refin, Keope en Caesar. In totaal werken ruim 2.200 mensen binnen deze holding die bekend staat als trendsetter in de tegelbranche. Atlas Concorde is sinds de start in 1969 zeer succesvol. Momenteel wordt in 2 fabrieken jaarlijks 12,5 miljoen M2 aan vloertegels en wandtegels geproduceerd. In de fabrieken – 1 voor porseleinen tegels en 1 voor wandtegels – wordt volgens de laatste technieken en inzichten gewerkt. Volautomatische kwaliteitscontrole met behulp van de modernste computerapparatuur garandeert de voortdurende, hoge kwaliteit van de Atlas Concorde tegels.

Schitterende collecties van Atlas Concorde

De hoge kwaliteitsstandaarden van Atlas Concorde, gecombineerd met oog voor detail en Italiaans design, resulteren in ruim 80 collecties stuk voor stuk schitterende collecties. Collecties waar zowel architecten, stylisten en particulieren graag uit putten. Houtlook, betonlook, print of simpelweg kleurrijk… Het ruime assortiment wordt wereldwijd toegepast. Met het hoofdkantoor in Italië en nevenvestigingen in de U.S.A., Rusland en China worden jaarlijks ruim 2.700 projecten in zo’n 100 landen opgeleverd. Tegelpaleis is er trots op Atlas Concorde in het assortiment te voeren waarvan bovenstaande producten slechts een kleine weergave zijn.

Laat u inspireren met de talloze filmpjes van Atlas Concorde op YouTube: https://www.youtube.com/user/atlasconcorde

Of bezoek hun website: http://www.atlasconcorde.it/