​ABK tegels voor een luxe uitstraling

ABK tegels staan garant voor een luxueuze uitstraling van badkamer, woonkamer of keuken. ABK tegels is vroeg er ook bekend geweest onder de naam Imoker. Door de toepassing van natuurlijke elementen zorgen de tegels van deze fabriek voor een bijzondere sfeer in elke toegepaste ruimte. De collectie vloertegels en wandtegels is zeer breed in aanbod. Vloertegels, wandtegels, porselein, enkelgebakken en dubbelgebakken tegels… het aanbod van dit Italiaanse merk is groot en divers. Onderstaand tonen we een selectie van de ABK tegels die wij kunnen leveren. Omdat series uit meerdere formaten, kleuren en accessoires bestaan, nodigen wij u uit bij interesse vrijblijvend contact met ons op te nemen. Tegelpaleis informeert u graag nader over de mogelijkheden en kosten van ABK tegels.

Filter tegels op kleurtint

ABK hoge kwaliteit tegels

Respect voor de natuurlijke voorraden in combinatie met verantwoordelijkheid tot het milieu, alsmede geografische en sociale impact… dat zijn de uitgangspunten van ABK. De vaak luxe tegels vinden wereldwijd aftrek. ABK concentreert richt zich op de top van de markt met hoge kwaliteit wandtegels en vloertegels. Deze tegels kunnen zowel in woonkamers, keukens als badkamers worden toegepast. Tegels van ABK worden vaak ook toegepast in winkelcentra of openbare gebouwen. Het merk houdt bij de ontwikkeling van haar collectie rekening met de laatste trends en ontwikkelingen, en speelt zelfs in in op regionale voorkeuren. Het resultaat is dat ABK een omvangrijke collectie doordachte tegels van hoge kwaliteit biedt.

De website van ABK is in meerdere talen beschikbaar en biedt talloze inspirerende voorbeelden:

http://www.abk.it

Link naar de algemene catalogus van ABK: http://www.abk.it/ajaxplorer/?goto=default%2FCATALOGHI%20-%20CATALOGUES%2FABK%202015.pdf