Tegelpaleis
Tegelpaleis
4 Google recensies
Jj dB
19/11/2023
Henk Vos
24/03/2021
Raimond Jonkhoff
13/05/2019
Goed geholpen bij het uitzoeken van mijn tegels! Bedankt!
Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking of hulp nodig bij uw online bestelling? Kijk dan of we u al antwoord hebben gegeven in de onderstaande lijst met de meest gestelde vragen. Klik op de button ‘Veelgestelde vragen’ om direct naar de vragen en de bijbehorende antwoorden gestuurd te worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via WhatsApp, info@tegelpaleis.nl of 030 688 2777. We zijn u graag van dienst!

Als u een specifiek merk of type tegel niet ziet in ons assortiment, kunt u ook contact met ons opnemen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we mogelijk toch de wand- en/of vloertegel vinden waar u naar op zoek bent.

Onze showroom

Tegelpaleis is een onderdeel van de Vloerenman: sinds 1999 dé leverancier en legger van hoge kwaliteit keramische wand- en vloertegels uit IJsselstein met een 500 m2 showroom. Dit betekent dat een deel van de tegels uit ons assortiment hier te bezichtigen is. Dus, heeft u een specifieke tegel op het oog of wilt u niet vanachter een scherm inspiratie opdoen, maar persoonlijk? Kom dan naar onze showroom om uw favoriete tegel te bezichtigen* en ontvang onder het genot van een heerlijke kop koffie deskundig tegeladvies.

*We raden u aan om voor uw bezoek even telefonisch contact op te nemen om te informeren of het artikel dat u wilt bekijken ook daadwerkelijk in de showroom te zien is. Zo weet u zeker weet dat de rit de moeite waard zal zijn.

Onze adres- en contactgegevens

Koop uw partij tegels direct in de webshop of bel ons en kom langs in de showroom!

Tegelpaleis
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein
Route (Google maps)

Neem contact met ons op:

Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur

Whatsapp
Contact