Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

nvt

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Schoonmaakmiddelen

Stuk pallet

0

Stuk doos

4

Serie

ONDERHOU

Fila – ONDERHOU – Deterdek Pro 5ltr (FILDETERDEK5)

X 5LTR. DETERDEK FIL 1E

50,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Fila Deterdek Pro is een hoogwaardig en professioneel reinigings- en onderhoudsproduct dat speciaal is ontworpen voor het verwijderen van cementsluier, kalkaanslag en roestvlekken van oppervlakken. Dit krachtige en efficiënte product is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is veilig te gebruiken op verschillende materialen, waaronder keramische tegels, porcellanato, zuurgevoelige natuursteen en andere oppervlakken.

Toepassingen:

  • Verwijdering van cementsluier: Fila Deterdek Pro is bijzonder effectief in het verwijderen van cementsluier en resten van voegspecie die na het plaatsen van tegels achterblijven.
  • Verwijdering van kalkaanslag: Dit product lost hardnekkige kalkaanslag op die zich kan ophopen op tegels, douchewanden, kranen en andere oppervlakken.
  • Roestvlekken: Fila Deterdek Pro is ook geschikt om roestvlekken te behandelen die kunnen ontstaan door contact met metalen voorwerpen.

Verbruik per vierkante meter: Het verbruik van Fila Deterdek Pro is afhankelijk van de mate van vervuiling en de porositeit van het oppervlak. Over het algemeen wordt een verdunning van 1:5 aanbevolen voor normale reiniging en een verdunning van 1:1 voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Dit komt neer op ongeveer 10 tot 20 m² per liter, afhankelijk van de verdunning en de oppervlakteomstandigheden.

Kenmerken en voordelen:

  • Krachtige formule voor effectieve verwijdering van cementsluier, kalkaanslag en roestvlekken.
  • Veilig te gebruiken op zuurgevoelige oppervlakken zoals kalksteen en marmer, mits correct verdund.
  • Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
  • Eenvoudig aan te brengen en af te spoelen.
  • Verfrist en herstelt de originele uitstraling van het oppervlak.

Fila Deterdek Pro is de ideale keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een effectieve oplossing voor het reinigen en onderhouden van oppervlakken. Met de krachtige formule en het brede toepassingsbereik is dit product een betrouwbare partner bij het verwijderen van hardnekkige vlekken en het behouden van de esthetiek van uw oppervlakken.

Whatsapp
Contact