Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Aanvullende informatie

Kleur

Onbekend

Gerectificeerd

0, Nee

Anti slip code

nvt

Vorstbestendig

0, Nee

Hardheid

nvt

Dikte (mm)

0, 0.0

Merk

Afmeting
Artikel soort

Lijmen

Stuk pallet

120

Stuk doos

5

Serie

poederlijmen

Eurocol 691 – poederlijmen – tegellijm 5KG (46915)

X 5 KG POEDERLYM SP 691 EUR 1E

6,- / ST
Aantal op voorraad:

Uitverkocht

Omschrijving

Eurocol 691 Tegellijm in een verpakking van 5 kilogram is een professionele en hoogwaardige oplossing voor het verlijmen van tegels op diverse ondergronden. Deze veelzijdige tegellijm biedt uitstekende hechtingseigenschappen en is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Toepassingen:

De Eurocol 691 Tegellijm 5kg is specifiek ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  1. Vloertegels: Deze tegellijm is perfect geschikt voor het installeren van vloertegels van verschillende materialen, zoals keramiek, porselein en natuursteen. Het garandeert een stevige en duurzame hechting, zelfs in ruimtes met veel belasting.
  2. Wandtegels: Voor wandtegelprojecten in badkamers, keukens en andere binnenruimtes biedt Eurocol 691 een betrouwbare hechting. Dit vermindert het risico op loslaten van de tegels en draagt bij aan de langdurige schoonheid van de oppervlakken.
  3. Buitentoepassingen: U kunt deze tegellijm veilig gebruiken voor buitentoepassingen zoals het betegelen van terrassen, balkons en gevels. De formule is bestand tegen de invloed van verschillende weersomstandigheden en temperatuurschommelingen.
  4. Zware belasting: In commerciële en industriële omgevingen waar zware belasting verwacht wordt, biedt Eurocol 691 de stevigheid en duurzaamheid die nodig zijn voor tegelprojecten die aan hogere eisen moeten voldoen.

Verbruik per vierkante meter:

Het verbruik van Eurocol 691 Tegellijm varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en dikte van de tegels, evenals de eigenschappen van de ondergrond. Over het algemeen wordt een verbruik van ongeveer 3 tot 5 kg per vierkante meter aanbevolen voor vloertegels, terwijl voor wandtegels het verbruik meestal tussen 1,5 en 2,5 kg per vierkante meter ligt. Het is echter belangrijk om de specifieke aanwijzingen op de verpakking te volgen en rekening te houden met de unieke omstandigheden van uw project voor het meest nauwkeurige verbruik.

Met Eurocol 691 Tegellijm 5kg kunt u tegelprojecten met vertrouwen aanpakken, waarbij u kunt rekenen op een betrouwbare en duurzame hechting tussen de tegels en de ondergrond.

Whatsapp
Contact