Betonlook tegels

Betonlook tegels kopen van ’s werelds beste tegelmerken doet u bij Tegelpaleis voor de beste prijzen. Vragen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

De voordelen van betonlook tegels

  • Betonlook tegels voor de laagste prijzen
  • Binnen 48 uur een (vrijblijvende) offerte
  • 5 jaar garantie en gratis bezorging bij bestellingen boven de 25 m2

Filter tegels op kleurtint

Uw betonlook tegels kopen bij Tegelpaleis.nl

Via onze website vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de door u gewenste betonlook tegels. Klik op de tegel en druk op de oranje button ‘Offerte aanvragen’. Vul de ontbrekende gegevens in en verstuur het formulier. Wij treden vervolgens direct in contact met de leverancier van het door u gewenste product en regelen een zeer scherpe prijs voor uw betonlook tegels. U ontvangt vervolgens binnen 48 uur een vrijblijvende offerte.

De meest verkochte betonlook tegels

In onderstaande tabel hebben we de meest verkochte betonlook tegels uit ons assortiment voor u op een rij gezet.

Soort betonlook tegel Beschikbare afmetingen Direct naar de tegel

Atlas Concorde Dwell Smoke
Kleur: ‘Smoke’
Geschikt voor: vloer, wand
120 x 120 cm
75 x 75 cm
60 x 60 cm
75 x 150 cm
45 x 90 cm
30 x 60 cm
Atlas Concorde Dwell Smoke

Caesar One Indigo
Kleur: Grijs
Geschikt voor: vloer, wand
60 x 60 cm
30 x 60 cm
Caesar One Indigo

Ergon Trend Ivory Beton
Kleur: Ivoor
Geschikt voor: vloer, wand
120 x 120 cm
90 x 90 cm
60 x 60 cm
80 x 180 cm
30 x 60 cm
Ergon Trend Ivory Beton

Marazzi Memento Taupe
Kleur: Taupe
Geschikt voor: vloer, wand
75 x 75 cm
60 x 60 cm
75 x 150 cm
37,5 x 75 cm
30 x 60 cm
Marazzi Memento Taupe

Provenza Gesso Pearl Grey
Kleur: Grijs
Geschikt voor: vloer, wand
120 x 120 cm
80 x 80 cm
60 x 60 cm
40 x 80 cm
30 x 60 cm
Provenza Gesso Pearl Grey

De tegels bekijken in onze showroom

Wilt u de betonlook tegels van uw keuze eerst bekijken voordat u een offerte aanvraagt? U bent van harte welkom in onze showroom in IJsselstein. Omdat wij in onze showroom niet de gehele collectie vloertegels kunnen tentoonstellen, raden we u aan om een afspraak te maken. Zo voorkomt u dat u naar de showroom komt en wij de gewenste betonlook tegels niet kunnen laten zien. Meer informatie over de showroom vindt u op de pagina Showroom.

Openingstijden en adres showroom

Tegelpaleis
IJsselstraat 12
3401 DK IJsselstein

T. 030 688 2777
E. info@tegelpaleis.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Maandag: Gesloten

Betontegels in uw woning: een bijzondere uitstraling

Een betonvloer in woningen wordt steeds populairder. Dit komt omdat steeds meer mensen inzien dat beton geen koude, maar juist een mooie, warme uitstraling heeft. Een echte gegoten betonvloer is voor sommige mensen echter te duur. Een grote betonlook tegel is dan een perfect alternatief. Een vloer met betonlook straalt rust uit en geeft uw woning een minimalistisch, maar robuust en industrieel tintje. Kies voor betonlook tegels met grote afmetingen en creëer een ruimtelijk effect dat de kamer direct een stuk groter doet lijken.

Door de recht gezaagde kanten zijn de betonlook tegels zeer strak te leggen. De voegen die tussen de grote betontegels ontstaan, zijn minimaal. Omdat de voegen nauwelijks opvallen, legt u extra nadruk op de stoere vloer met betonlook.

Kleuren

De meeste betonlook tegels zijn grijs, maar in ons assortiment vindt u ook tegels in andere kleuren. Met antraciet, gebroken wit en taupe is er altijd een tegel die de perfecte match is bij de rest van uw interieur.

Betonlook tegels op de vloer of aan de muur

De betonlook tegels in het assortiment van Tegelpaleis zijn op twee manieren te verwerken. De eerste manier is de bekendste: op de vloer. De tegels zijn echter ook geschikt om wanden mee te bekleden. Omdat ze zwaarder zijn dan wandtegels, dient u er wel voor te zorgen dat u een goede poedertegellijm gebruikt bij de bevestiging aan de wand. Let ook op dat u geen dunne gipswanden bekleedt met de zware betonlook tegels.

Geschikt voor woonkamer en badkamer

De betonlook tegels worden op hoge temperatuur gebakken. Dit zorgt ervoor dat de poriën van het keramiek dichtgebrand worden. De tegels zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik in zowel droge als natte ruimtes. U kunt met een gerust hart uw toilet en badkamer voorzien van nieuwe tegels met betonlook. Er dringt geen water of vocht in de tegels en ze zijn bovendien eenvoudig schoon te maken.

Met betonlook tegels hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschadigen van de vloer. De betonlook tegels zijn zeer hard en daardoor kras- en slijtvast: ideaal voor het leggen in de hal, woonkamer en keuken. De tegels kunnen bovendien wel tegen een stootje en zijn daarmee ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Tegels over vloerverwarming

Wij krijgen regelmatig de vraag of de betonlook tegels geschikt zijn om over bestaande vloerverwarming heen te leggen. U kunt dit met een gerust hart doen. De tegels zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte; de ruimte wordt daardoor efficiënt verwarmd. Bovendien houden de keramische betonlook tegels de warmte geruime tijd vast, ook als de verwarming al even uitstaat.

Keramische betonlook tegels: onderhoudsarm en duurzaam

Keramische tegels met betonlook worden op hoge temperatuur gebakken. Dit zorgt voor niet-poreuze tegels die zeer goed bestand zijn tegen vocht, water, vuil en vlekken. Het schoonmaken en schoonhouden van de tegels is daarmee zeer gemakkelijk. Wij raden u aan om hiervoor lauw tot warm water te gebruiken, gemengd met een scheut schoonmaakmiddel.

Neem contact op met Tegelpaleis.nl

Wilt u meer informatie over onze betontegels of heeft u een vraag over de bestelprocedure? Neem dan contact op met onze tegelspecialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt ons bellen op 030 688 2777, maar u kunt ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.