Alleen A-kwaliteit tegels
Altijd de beste prijs
Voor 12.00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Logo van Tegelpaleis: Topmerken voor de beste prijs

Tegels met korting

Tegelpaleis verrast haar klanten graag met diverse acties. Zo bieden we diversen tegels werkelijk bodemprijzen aan. Hoe dat kan? We kopen extra groot in. En dankzij onze uitstekende contacten met de fabrieken kunnen we daarbij extra scherpe prijzen bedingen. We bieden maandelijks nieuwe aanbiedingen aan waarbij de stelregel altijd is op = op. De ingekochte hoeveelheden zijn beperkt zorg dus dat u er snel bij bent. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Lees meer

Brede keuze in goedkope tegels

Tegelpaleis biedt een brede keuze in goedkope vloertegels. Voor al onze tegels geldt namelijk dat ze scherp zijn geprijsd. En onze akties zijn bijzonder goedkoop. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit weten we telkens extra voordeel te bedingen. We kopen rechtstreeks in bij de fabriek en voorkomen zo de kosten van de tussenhandel. Ook weten we van wanten als het om onderhandelen gaat. De kortingen die we weten te bedingen lopen op tot soms wel 50%. Daardoor kunnen we kwalitatief hoogwaardige tegels tegen een wel heel aantrekkelijke prijs leveren! Let op: onze akties zijn beperkt leverbaar en maar tijdelijk geldig. Wees er dus snel bij, want voor onze akties geldt: op is op.

In de uitverkoop

Als een tegelfabriek een nieuwe collectie uitbrengt, wordt vaak ook een al wat ouder merk van de markt gehaald. De voorraden die nog op de fabriek liggen komen dan vaak in ‘de uitverkoop’. Soms gaan bouwprojecten niet door terwijl de tegels al zijn geproduceerd. En dergelijke akties komen vaker voor dan u denkt… Ook wordt soms iets teveel van een serie geproduceerd en nemen restpartijen onnodig plaats in de magazijnen van de fabriek in. Tegelpaleis weet als geen ander deze partijen tegels, die gewoon van bijzonder hoge kwaliteit zijn, tegen extra scherpe prijzen in te kopen. En dat merkt u. We houden dan ook regelmatig akties met deze superscherp geprijsde vloertegels en wandtegels.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Whatsapp
Contact