Ook wandtegels vindt u voor de beste prijs bij Tegelpaleis

Met grote zorg hebben wij een ruime collectie wandtegels voor u samen gesteld. Onze wandtegels zijn toepasbaar in vrijwel ieder ruimte en uiterst geschikt als badkamertegels

Een wand tegel heeft uitstraling en bepaald voor een groot deel de sfeer en inrichting van uw ruimte. Door zijn diversiteit kunt u met een wandtegel alle kanten op. De kleur en vorm zijn erg belangrijk voor de stijl die u heeft uitgezocht. Daarom is het heel belangrijk dat u van tevoren goed bedenkt wat voor kleuren u in de ruimte gaat gebruiken en in wat voor stijl. Tevens of u een combinatie gaat maken met vloertegels. Het tegelpaleis denkt daarin met u mee en geeft u hierover vakkundig advies. Hieronder een kleine greep uit onze collectie:

Wandtegels meer dan een wandafwerking

De afgelopen jaren hebben zich er diverse stijlen ontwikkeld, van modern tot klassiek. Het leuke van de wandtegel is, dat hij is meegegroeid met de tijd en in verschillende maten en kleuren te verkrijgen is, met of zonder design. Bovendien is hij is erg makkelijk in onderhoud, waterbestendig en hygiënisch.  Dat maakt de wandtegel  zo uniek en makkelijk toepasbaar in elke ruimte. Ook de bij passende sierstrips zijn in dezelfde kleuren en designs te bestellen en maken vaak het totaal plaatje af. Vaak worden wandtegels geplaatst in combinatie met mozaïek.

De finishing touch is toch wel de kleur van de voegen. U wilt namelijk wel dat de kleur aansluit op de door u uitgekozen wandtegel. Het Tegelpaleis kan u laten zien dat er diverse kleuren zijn die passen bij uw wandtegel. Door de merken die wij verkopen kunnen wij u kwaliteit aanbieden. Ons inkoop beleid zorgt ervoor dat wij de prijzen laag kunnen houden. Kijk ook eens naar ons assortiment Portugese tegels. Deze tegels kunnen ook toegepast worden als wandtegels.

Ook uw wandtegels voor de beste prijs bij Tegelpaleis

Ook uw wandtegels kunnen wij uiterst scherp voor u aanbieden. Wij hebben onze inkoopkanalen in binnen- en buitenland en vergelijken alle prijzen met elkaar. Wij kunnen vrijwel alle merken en types leveren. Showroom bezoek voor wandtegels dient te geschieden op afspraak. Dit omdat wij hiervoor gebruik maken van een showroom welke specifiek is ingericht op wandtegels. 

Online offerte aanvragen
Altijd de beste prijs bij Tegelpaleis