De mooiste mozaïektegels en glasmozaïek voor de beste prijzen

In de keuken zijn de mozaïek wandtegels, maar ook het glasmozaïek erg populair. Omdat de mozaïektegel goed te combineren is met een gewone vloertegel worden ze ook steeds vaker toegepast in woonkamers. En niet te vergeten wordt mozaïek vaak gebruikt in combinatie met badkamertegels. Kortom mozaïek tegels zijn veelzijdig te gebruiken.  Hieronder vind u een greep uit de collectie die wij voor u kunnen leveren

Toepasbaarheid mozaïektegels

De mozaïek tegel heeft door zijn prachtige kleuren een natuurlijke uitstraling. Het kleuren pallet is groot en daarom worden de mozaïek tegels steeds vaker met andere tegels gelegd of geplakt. De materialen waar hij van gemaakt wordt ,bestaan uit natuursteen, keramiek, metaal en glas. Het glasmozaïek is goed te combineren met een strakke of moderne inrichting. Voor de klassieke sfeer, kijkt men vaak naar de collectie die gemaakt wordt van natuursteen. Omdat je met een mozaïek tegel creatief kunt zijn,  zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. Hij is makkelijk en hygienisch in onderhoud en waterbestendig. Het Tegelpaleis denkt graag met u mee, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Door de merken die wij verkopen, kunnen wij u kwaliteit aanbieden. Ons inkoop beleid zorgt ervoor dat wij de prijzen laag kunnen houden.

Online offerte aanvragen
Altijd de beste prijs bij Tegelpaleis